Ψάχνουν μάρτυρες για το θανατηφόρο στο Αυγόρου

Ψάχνουν μάρτυρες για το θανατηφόρο στο Αυγόρου

Δεν έφερε ζώνη ασφαλείας ο 37χρονος που έχασε χθες βράδυ τη ζωή του στο δρόμο Αυγόρου – Λιοπετρίου / Ψάχνουν μαρτυρίες

Δεν έφερε ζώνη ασφαλείας ο Ματθαίος Μπισιάρας, 37 ετών από το Αυγόρου, ο οποίος έχασε χθες βράδυ τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου.  

Σε δηλώσεις του ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, ανέφερε ότι χθες γύρω στις  8.30 το βράδυ ο 37χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στο δρόμο Αυγόρου – Λιοπετρίου με κατεύθυνση το Λιοπέτρι.

 

Με βάση τις αρχικές εξετάσεις, ο 37χρονος σε κάποιο σημείο του δρόμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, το οποίο παρέκκλινε της πορείας του και ανατράπηκε σε χωράφι αριστερά του δρόμου σύμφωνα με την πορεία του.

 

Τον 37χρονο εντόπισε τρεις ώρες αργότερα, γύρω στις 11.00 το βράδυ, στο σημείο του δυστυχήματος, συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο κάλεσε την Αστυνομία και ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείο Λάρνακας.

 

Οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του 37χρονου.

 

Ο κ. Κωνσταντίνου ανέφερε ότι από τις εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία ο 37χρονος δεν έφερε ζώνη ασφαλείας και κάλεσε οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για το δυστύχημα, να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας Αμμοχώστου στο τηλέφωνο 23 803019, τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με την γραμμή επικοινωνίας του πολίτη στο 1460.

 

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα διερευνά η Τροχαία Αμμοχώστου.

ΚΥΠΕ 

Home