Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΠτΒ: Ο Πρόεδρος Mukherjee ήταν σπουδαίος επιστήμων και ηγέτης

Offsite Team -
03.09.2020

ΠτΒ: Ο Πρόεδρος Mukherjee ήταν σπουδαίος επιστήμων και ηγέτης

Thumbnail
Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων εκφράζει τα συλλυπητήριά του για το θάνατο του πρώην Προέδρου της Ινδίας

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, κ. Δημήτρης Συλλούρης υπέγραψε σήμερα στην κατοικία της Υπάτης Αρμοστή της Ινδίας στην Κύπρο το βιβλίο συλλυπητηρίων για τον θάνατο του πρώην Προέδρου της Ινδίας Pranab Mukherjee.

Στο μήνυμά του, ο Πρόεδρος της Βουλής εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια των μελών του Σώματος και του ιδίου προσωπικά προς την οικογένεια του εκλιπόντος και προς το φίλο λαό της Ινδίας.

Ο Πρόεδρος Mukherjee, αναφέρει, μεταξύ άλλων, στο μήνυμά του ο Πρόεδρος της Βουλής, υπήρξε ένας σπουδαίος επιστήμων και ηγέτης, ο οποίος στη διάρκεια της μακράς πολιτικής του σταδιοδρομίας κέρδισε το σεβασμό όλου του πολιτικού κόσμου, διακρινόμενος για την ευφυΐα, οξύνοια και ικανότητά του να επιτυγχάνει τη συναίνεση. Ο Pranab Mukherjee, σημειώνει ο Πρόεδρος της Βουλής, θα παραμείνει ζωντανός στη μνήμη όλων για τη ρητορική του δεινότητα ως Μέλος του Κοινοβουλίου, καθώς και για την πολύ σημαντική συνεισφορά του σε καίριες υπουργικές θέσεις στις οποίες υπηρέτησε για επτά συνεχόμενες θητείες. Η πνευματική του κληρονομιά και καθοδήγηση θα συνεχίσουν να υπάρχουν για πάντα, καταλήγει ο Πρόεδρος της Βουλής.

Home