Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΠτΔ: Βάζει τέλος στη συζήτηση για ιδιωτικοποίηση Νοσοκομείων

Offsite Team -
12.10.2021

ΠτΔ: Βάζει τέλος στη συζήτηση για ιδιωτικοποίηση Νοσοκομείων

Αποφασισμένος για επίλυση όλων των θεμάτων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, σε χωριστές συναντήσεις, αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου (ΟΣΑΚ) και στη συνέχεια αντιπροσωπείες των συνδικαλιστικών οργανώσεων των γιατρών και των νοσηλευτών.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Κατά τις συναντήσεις, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε την αποφασιστικότητα του για επίλυση όλων των θεμάτων που αφορούν τη λειτουργία των δημόσιων νοσηλευτηρίων και επεσήμανε ότι η Κυβέρνηση θα λάβει όλα τα ενδικνυόμενα μέτρα που θα καθιστούν τα δημόσια νοσηλευτήρια, όχι απλώς ανταγωνιστικά, αλλά και τη ναυαρχίδα του ΓΕΣΥ.

Την ίδια στιγμή εξέφρασε την αποφασιστικότητα του για λήψη όλων των μέτρων, με στόχο να γίνουν οι απαραίτητες βελτιώσεις και οι αναγκαίες προσαρμογές για να βελτιωθεί η υφιστάμενη κατάσταση.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης απέρριψε κάθε είδους συζήτηση  ή  ακόμα και σκέψη σχετικά με την ιδιωτικοποίηση των Δημόσιων Νοσηλευτηρίων και επαναβεβαίωσε την απόλυτη  αποφασιστικότητα του για την ομαλή λειτουργία του ΓΕΣΥ στη βάση της φιλοσοφίας που θεσμοθετήθηκε, διασφαλίζοντας έτσι τα οφέλη προς το σύνολο της κοινωνίας από τη μεγαλύτερη κοινωνική μεταρρύθμιση που εφαρμόστηκε ποτέ στην Κύπρο.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συνεχίσει τις διαβουλεύσεις και με τον ΟΑΥ σε συνάντηση που θα έχει την ερχόμενη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021.

Τέλος, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνεχάρη τους  γιατρούς και τους νοσηλευτές για την αυταπάρνηση και τον επαγγελματισμό που επιδεικνύουν στη διαχείριση της πανδημίας του COVID -19.

Home