Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΠτΔ: Κάλεσε ευρεία σύσκεψη για τη διαφθορά - Τι προανήγγειλε

Offsite Team -
05.11.2020

ΠτΔ: Κάλεσε ευρεία σύσκεψη για τη διαφθορά - Τι προανήγγειλε

Thumbnail
Εκκρεμούν νομοσχέδια στη Βουλή

Η εξαγγελία του Προέδρου της Δημοκρατίας για μέτρα κατά της διαφθοράς οδεύει προς υλοποίηση. Αύριο Παρασκευή 06 Νοεμβρίου, ο Πρόεδρος συγκάλεσε ευρεία σύσκεψη στην οποία θα συμμετάσχουν  ο Πρόεδρος της Βουλής, ο Γενικός και ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, ο Γενικός Ελεγκτής, η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου, η Επικεφαλής της ΜΟΚΑΣ και ο Έφορος Εσωτερικού Ελέγχου.

Ο Πρόεδρος πριν λίγες ημέρες κληθείς να σχολιάσει την αντίδραση του κόσμου σε σχέση με τη διαφθορά, είπε ότι «θα ζούσα σε άλλο κόσμο αν έλεγα ότι δεν δικαιολογείται η έκφραση οργής από πλευράς του κόσμου. Παράλληλα, τόνισε ότι δεν πρόκειται να χαριστούμε σε κανέναν, όπου ιδεολογικά και αν ανήκει. 

Σημειώνεται ότι τη περασμένη Δευτέρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Βουλής και συζήτησαν θέματα που εκκρεμούν ενώπιον της Βουλής των Αντιπροσώπων που έχουν να κάνουν, μεταξύ άλλων, με την πάταξη της διαφθοράς, τις εκθέσεις της Επιτροπής Greco του Συμβουλίου της Ευρώπης αλλά και τις μεταρρυθμίσεις.

 

 

Home