Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΠτΔ: «Ντροπή οι απειλές σε παιδίατρους»

Offsite Team -
02.08.2021 - 12:57

ΠτΔ: «Ντροπή οι απειλές σε παιδίατρους»

Έντονη αντίδραση μετά τα όσα συνέβησαν

Έντονη είναι η αντίδραση του Προέδρου τη Δημοκρατίας για τις απειλές που δέχονται οι παιδίατροι για τους εμβολιασμούς ανηλίκων.

Σε ανάρτηση του στο twitter ο Πρόεδρος χαρακτήρισε ντροπή τις απειλές που δέχονται αυτές τις μέρες οι παιδίατροι. Ο Πρόεδρος τόνισε ότι η Κυβέρνηση είναι δίπλα τους και αμείλικτη απέναντι σε μεσαιωνικές αντιλήψεις.

Ο Πρόεδρος επισήμανε ακόμα ότι η Κύπρος είναι από τις πρώτες χώρες με την υψηλότερη εμβολιαστική κάλυψη.

 

ΕΔΕΚ: Για τα οικονομικά συμφέροντα η ΕΕ "χαϊδεύει" την Τουρκία

Offsite Team -
25.06.2022 - 09:59

ΕΔΕΚ: Για τα οικονομικά συμφέροντα η ΕΕ "χαϊδεύει" την Τουρκία

Τα οικονομικά συμφέροντα διαφόρων χωρών της ΕΕ την οδηγούν στο να χαϊδεύει την Τουρκία, δηλώνει η ΕΔΕΚ

Τα οικονομικά συμφέροντα διαφόρων χωρών της ΕΕ την οδηγούν στο να χαϊδεύει την Τουρκία, παραβιάζοντας έτσι τις αρχές και την αλληλεγγύη που πρέπει να εφαρμόζεται, αναφέρει μέσω ανακοίνωση της η ΕΔΕΚ.

Όπως αναφέρει η ΕΔΕΚ, στα συμπεράσματα του του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ενώ η ΕΕ προχωρεί με κυρώσεις ενάντια της Ρωσίας, δεν ακολουθεί την ίδια πολιτική σε βάρος της Τουρκίας που κατέχει παράνομα ευρωπαϊκά εδάφη.

Διαβάστε αυτούσια την δήλωση της ΕΔΕΚ:

«Πέρα από τις φραστικές διακηρύξεις που εντοπίζονται στα συμπεράσματα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, η ΕΕ εμπράκτως τι έκανε για να περιορίσει τον τουρκικό επεκτατισμό και να ασκήσει πίεση στην Τουρκία για να συμμορφωθεί;

Ενώ προχωρεί με κυρώσεις ενάντια της Ρωσίας, δεν ακολουθεί την ίδια πολιτική σε βάρος της Τουρκίας που κατέχει παράνομα ευρωπαϊκά εδάφη.

Τα οικονομικά συμφέροντα διαφόρων χωρών της ΕΕ την οδηγούν στο να χαϊδεύει την Τουρκία, παραβιάζοντας έτσι τις αρχές και την αλληλεγγύη που η ΕΕ πρέπει να εφαρμόζει σε τέτοιες περιπτώσεις».

Home