Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΠτΔ: Τιμούμε και ευχαριστούμε το νοσηλευτικό προσωπικό

Offsite Team -
12.05.2020 - 12:21

ΠτΔ: Τιμούμε και ευχαριστούμε το νοσηλευτικό προσωπικό

Thumbnail
Γραπτή δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη για την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, εξέδωσε γραπτή δήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως πρέπει να τιμούμε και ευχαριστούμε το νοσηλευτικό προσωπικό.

>>> Τώρα η Offsite και σε app. Κατεβάστε ΕΔΩ για Android και ΕΔΩ για iOS <<<  

Αυτούσια η δήλωση:

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών, θα ήθελα να εκφράσω τη βαθιά ευγνωμοσύνη της Πολιτείας, αλλά και του ιδίου προσωπικά προς όλους τους νοσηλευτές, τις νοσηλεύτριες, τις μαίες, για την πολύτιμη συνεισφορά τους μέσα από τον αγώνα, τις θυσίες και την αγάπη τους στην προστασία της υγείας όλων μας. 

Φέτος τιμούμε την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών με τη χώρα μας, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο να δίνει τη μάχη για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid-19. Τιμούμε και ευχαριστούμε το νοσηλευτικό προσωπικό που χάρη στην αυταπάρνηση του βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για τη διασφάλιση της υγείας, κάνοντας την πατρίδα μας περήφανη για τη μέχρι σήμερα επιτυχή αντιμετώπιση της πανδημίας.

Η επόμενη μέρα θα μας βρει όλους μαζί να εργαζόμαστε για ακόμη καλύτερες συνθήκες εργασίας για το νοσηλευτικό μας προσωπικό και για ένα ολοκληρωμένο σύστημα υγείας που θα προσφέρει σε όλους τους πολίτες τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που τους αξίζουν.

Home