Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΠτΔ: Ζήτησε αναλυτική έκθεση γεγονότων για τα επεισόδια στο ΠΑΠ

Offsite Team -
03.05.2022 - 20:42

ΠτΔ: Ζήτησε αναλυτική έκθεση γεγονότων για τα επεισόδια στο ΠΑΠ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει δώσει οδηγίες προς την Αστυνομία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης έχει ενημερωθεί για τα γεγονότα και τις εξελίξεις σε σχέση με τα σοβαρά επεισόδια που διαδραματίστηκαν τις τελευταίες εβδομάδες στον χώρο του κυπριακού ποδοσφαίρου. Ζήτησε όπως άμεσα ετοιμαστεί αναλυτική έκθεση γεγονότων στην οποία να καταγράφονται τυχόν κενά που εντοπίζονται στις διαδικασίες πρόληψης και άμεσης καταστολής ανάλογων φαινομένων.

Ενόψει της κορύφωσης του ποδοσφαιρικού ενδιαφέροντος τις ερχόμενες εβδομάδες, ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει δώσει οδηγίες προς την Αστυνομία, η οποία οφείλει να ενισχύσει την παρουσία της αλλά και τα μέτρα που εφαρμόζονται επιδεικνύοντας την απαιτούμενη αυστηρότητα, ώστε να αποφευχθούν τα οποιαδήποτε έκτροπα στους εναπομείναντες αγώνες του πρωταθλήματος.

Η απερίφραστη καταδίκη της όποιας μορφής βίας αποτελεί, δυστυχώς, τετριμμένη, αλλά αναγκαία ενέργεια. Ως Κυβέρνηση ξεκαθαρίζουμε πως οποιεσδήποτε πράξεις βίας ή παραβατικής συμπεριφοράς θα μας βρουν απέναντι και θα είμαστε αμείλικτοι ώστε να αποτρέψουμε την εμφάνιση ανάλογων φαινομένων.

Home