Πυρά Χρύση για 4 γραμματείς του ΠτΔ - «Πρωτόγνωρο σκάνδαλο»

Πυρά Χρύση για 4 γραμματείς του ΠτΔ - «Πρωτόγνωρο σκάνδαλο»

Ακόμα ένα πρωτόγνωρο σκάνδαλο με τη σφραγίδα του Προέδρου Αναστασιάδη, δηλώνει ο βουλευτής του ΔΗΚΟ

Συζήτηση για την μετατροπή των 4 συνεργάτιδων του Προέδρου Αναστασιάδη σε έκτακτους υπαλλήλους αορίστου χρόνου πραγματοποιήθηκε σήμερα (25/11) στην επιτροπή Ελέγχου.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος της συζήτησης ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρύσης Παντελίδης επεσήμανε πως «πρόκειται για ακόμα ένα πρωτόγνωρο σκάνδαλο με τη σφραγίδα του Προέδρου Αναστασιάδη».

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Στην συνέχεια πρόσθεσε πως «τα γεγονότα είναι απλά: Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης προσέλαβε με πολιτικά κριτήρια τέσσερα πρόσωπα και το έπραξε αυτό δικαιωματικά υπό τον όρο ότι τα τέσσερα αυτά πρόσωπα θα εργαστούν μόνο για τη διάρκεια της θητείας του, δηλαδή μόνο για ορισμένο χρόνου».

Παραβιάζοντας λοιπόν αυτό τον όρο, συνέχισε ο κ. Παντελίδης, «ο Πρόεδρος Αναστασιάδης μονιμοποίησε τα πρόσωπα αυτά και τα μετέτρεψε σε αορίστου χρόνου».

«Με απλά λόγια, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης πήρε στο Προεδρικό τις Γραμματείς του και φρόντισε ώστε αυτές να μείνουν στο μισθολόγιο της δημόσιας υπηρεσίας, δηλαδή να πληρώνονται από τους φορολογούμενους, και μετά τη λήξη της θητείας Αναστασιάδη, μέχρι την αφυπηρέτησή τους», σημείωσε καταληκτικά.

Home