Πυρίλλης σε Αβέρωφ:Δεν σκεφτόμαστε τις καρέκλες αλλά τους πολίτες

Πυρίλλης σε Αβέρωφ:Δεν σκεφτόμαστε τις καρέκλες αλλά τους πολίτες

Στο Παραλίμνι βρέθηκε ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ (ΦΩΤΟΣ / ΒΙΝΤΕΟ)

Στο Παραλίμνι βρέθηκε σήμερα ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου όπου και συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο κ. Πυρίλλη, τον Βουλευτή κ. Κυριάκο Χατζηγιάννη και τον Αντιπρόεδρο κ. Γιώργο Γεωργίου, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους, να παρακολουθήσει την εκδήλωση της ΕΝΠ αλλά και να επισκεφτεί συνδέσμους φθαρτών της περιοχής ενώ επισκέφτηκε και εκδήλωση της Αστυνομίας στην Αγία Νάπα. Σε δηλώσεις του στο Παραλίμνι ο κ. Νεοφύτου τόνισε τα εξής:

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

«Φίλε Δήμαρχε του Παραλιμνιού, ακόμη μια μέρα στο Παραλίμνι, αλλά δεν προτίθεμαι να κατεβώ Δήμαρχος στο Παραλίμνι. Μαζί με εσένα και τους υπόλοιπους της τοπικής αυτοδιοίκησης θα μεριμνήσουμε να περάσει η μεταρρύθμιση για το καλό του συνόλου της ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου. Σήμερα βρίσκομαι στο Παραλίμνι και χαίρομαι γιατί οι τουριστικές επιχειρήσεις τον μήνα Οκτώβριο όπως έχω ενημερωθεί είναι στα επίπεδα του Οκτωβρίου του 2019. Είναι μια μεγάλη επιτυχία για τον τόπο μας. Είναι ευλογία να βλέπεις γεμάτα εστιατόρια, να βλέπεις γεμάτα ξενοδοχεία, να βλέπεις τον κόσμο να απασχολείται. Παράλληλα επισκέφτηκα και τους δυο συνδέσμους φθαρτών της περιοχής, κατέγραψα τις αγωνίες και τα προβλήματα, θα τα δούμε μαζί με την κυβέρνηση πως μπορούμε να στηρίξουμε τον πρωτογενή τομέα της οικονομίας».

ΑΒΕΡΩΦ2

 

Από την πλευρά του ο κ. Πυρίλλης δήλωσε τα εξής:

ΑΒΕΡΩΦ3

 «Έχουμε μπροστά μας τον επόμενο μήνα τη μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ένα πολύ σημαντικό νομοσχέδιο το οποίο θα δώσει νέα ώθηση στους Δήμους αλλά και θα βελτιώσει σημαντικά και την ποιότητα ζωής των πολιτών. Παρακαλώ και εκ μέρους της Ένωσης Δήμων, να προχωρήσει η ψήφιση της μεταρρύθμισης προς όφελος των πολιτών, της ποιότητας ζωής, της σωστής λειτουργίας και της ανάπτυξης. Πιστεύουμε ότι στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου, η δημιουργία ενός ενιαίου δήμου είναι αυτό που θα φέρει το ποθητό αποτέλεσμα. Και ν’ αναφέρω ότι το χρονικό διάστημα 2013-2019 όταν η επαρχία ήταν όλη ενωμένη, είχαμε αντλήσει 11,3% του αναπτυξιακού προϋπολογισμού του κράτους.  Το 2021 έχουμε αντλήσει 3,3%. Αυτό λέει πολλά.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Όταν ήμασταν ενωμένοι πετυχαίναμε, σήμερα έχουμε αρχίσει την οπισθοδρόμηση. Ας μας φωτίσει όλους ο Θεός να κάνουμε αυτό που πρέπει για τον τόπο μας, την επαρχία μας και όχι για τις καρέκλες μας εις βάρος των πολιτών».

 

Home