Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Σειρά δράσεων για τα Άτομα Τρίτης Ηλικίας από Υφ. Πρόνοιας

Offsite Team -
30.09.2021

Σειρά δράσεων για τα Άτομα Τρίτης Ηλικίας από Υφ. Πρόνοιας

Thumbnail
Κεντρικό σύνθημα «Κανένας Μόνος».

Σειρά δράσεων για ευαισθητοποίηση της κοινωνίας, αναφορικά στα θέματα που απασχολούν και αφορούν τα άτομα της τρίτης ηλικίας υλοποιεί τις επόμενες ημέρες το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας, με κεντρικό σύνθημα «Κανένας Μόνος».

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Σε ανακοίνωσή του, το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας αναφέρει πως το φετινό σύνθημα έχει διπλή σημασία, αφού εμπερικλείει τη δέσμευση της πολιτείας και της Κυβέρνησης να σταθεί δίπλα στα άτομα της τρίτης ηλικίας και να αναδείξει τη σημαντική θέση που έχει αυτή η πληθυσμιακή ομάδα στη διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής.

Το αρμόδιο Υφυπουργείο απευθύνει πρόσκληση προς την κοινωνία, τα οργανωμένα σύνολα, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τις μη κυβερνητικές και εθελοντικές οργανώσεις, για συνεργασία και συντονισμό στην ανάπτυξη δράσεων που θα έχουν ως τελικό αποδέκτη τον άνθρωπο.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Καταληκτικά αναφέρει ότι η ενεργός συμμετοχή των πολιτών σε όλο το φάσμα της κοινωνίας, στο πλαίσιο της συμμετοχικής δημοκρατίας, διασφαλίζει την ευημερία τους και ενθαρρύνει τη δημιουργική τους διαβίωση, επιτρέποντάς τους να διαβιούν αξιοπρεπώς και ποιοτικά.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Home