Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Σειρά επαφών στις Βρυξέλλες για Νικόλα - Ενημερώνει και για Κυπριακό

Offsite Team -
26.04.2023

Σειρά επαφών στις Βρυξέλλες για Νικόλα - Ενημερώνει και για Κυπριακό

Θα συμμετέχει σε συνεδρίαση μεταξύ της ηγεσίας του S&D και των ηγετών των Σοσιαλιστικών και Δημοκρατικών κομμάτων

Διήμερη επίσκεψη στις Βρυξέλλες πραγματοποιεί ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος Νικόλας Παπαδόπουλος, μετά από πρόσκληση της Πρόεδρου της Ομάδας της Προοδευτικής Συμμαχίας Σοσιαλιστών και Δημοκρατών (S&D). 

Ο κ. Παπαδόπουλος είχε συναντήσεις χθες στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή με τον Αντιπρόεδρο Μαργαρίτη Σχοινά, αρμόδιο για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, την κα Στέλλα Κυριακίδου, Επίτροπο για την Υγεία και Ασφάλεια των Τροφίμων και την κα Ελίζα Φερέιρα, Επίτροπο Συνοχής και Μεταρρυθμίσεων. 

1

Σήμερα, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ είχε συνάντηση με την Πρόεδρο της Ομάδας της Προοδευτικής Συμμαχίας Σοσιαλιστών και Δημοκρατών (S&D), Iratxe García Pérez, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

ζ

 

Στις συναντήσεις του ο Πρόεδρος ενημέρωσε για την παρούσα κατάσταση στο Κυπριακό και για το μείζον ζήτημα του μεταναστευτικού προβλήματος στην Κύπρο εξαιτίας της εργαλειοποίησης του από την Τουρκία. 

Επιπλέον, συζητήθηκαν θέματα που άπτονται του Ταμείου Συνοχής καθώς και τα προβλήματα που υπάρχουν στην εφαρμογή του Κανονισμού της Πράσινης Γραμμής.

1

 

Το απόγευμα θα συμμετέχει σε συνεδρίαση μεταξύ της ηγεσίας του S&D και των ηγετών των Σοσιαλιστικών και Δημοκρατικών κομμάτων, με κύρια θέματα τις γεωπολιτικές επιπτώσεις από την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και την ευρωπαϊκή απάντηση στις επιπτώσεις από τον πληθωρισμό.

Home