Σήμερα η παρέμβαση του Προέδρου στην COP26

Offsite Team -
02.11.2021 - 07:26

Σήμερα η παρέμβαση του Προέδρου στην COP26

Χθες ο Πρόεδρος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε συναντήσεις με αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων.

O Πρόεδρος Αναστασιάδης θα κάνει σήμερα την δική του παρέμβαση στην Διάσκεψη για το Κλίμα που άρχισε χθες στη Γλασκώβη. Η παρέμβαση είναι προγραμματισμένη για το πρωί.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Ο Πρόεδρος προσήλθε, όπως και ακόμα περίπου 130 ηγέτες χωρών, στο συνεδριακό κέντρο SEC της Γλασκώβης χθες για να παραστεί στην εναρκτήρια τελετή της ολομέλειας.

Χθες ο Πρόεδρος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε συναντήσεις με αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων.

Είχε την ευκαιρία να συναντηθεί, μεταξύ άλλων, με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, τους Προέδρους της Αιγύπτου και της Ουκρανίας, τον Πρόεδρο της Ουκρανίας, τους Πρωθυπουργούς της Ισπανίας, της Μάλτας, του Λουξεμβούργου, της Λιβύης, της Κένυας, του Κουβέιτ και άλλους, με τους οποίους συζήτησε θέματα κοινού ενδιαφέροντος και θέματα, που άπτονται της ατζέντας της συνόδου.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Το βράδυ επρόκειτο να παραστεί στη δεξίωση που παραθέτει προς τιμή των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων που συμμετέχουν στη σύνοδο ο Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνόδευαν ο Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος Κώστας Καδής, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Μάριος Πελεκάνος και ο Ύπατος Αρμοστής της Δημοκρατίας στο Ηνωμένο Βασίλειο Ανδρέας Κακουρής.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Home