Σιζόπουλος: Η ΔΔΟ αποτελεί τη χειρότερη μορφή διχοτόμησης

Σιζόπουλος: Η ΔΔΟ αποτελεί τη χειρότερη μορφή διχοτόμησης

"H ΔΔΟ αποτελεί τη χειρότερη μορφή νομιμοποιημένης διχοτόμησης της πατρίδας μας".

Τα όσα διαμηνύει ο βρετανικός παράγοντας και όσα δήλωσε ο ΓΓ για τετραγωνισμό του κύκλου επιβεβαιώνουν ότι η ΔΔΟ αποτελεί τη χειρότερη μορφή νομιμοποιημένης διχοτόμησης της πατρίδας μας, ανέφερε ο Πρόεδρος του Κ.Σ. ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος, σε δηλώσεις του για το Κυπριακό.

 

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

 

«Το τελευταίο χρονικό διάστημα βλέπουν το φως της δημοσιότητας δηλώσεις Βρετανών αξιωματούχων που διαμηνύουν πως τα δύο κράτη μπορούν να συνυπάρξουν μέσα στο πλαίσιο της ΔΔΟ. Και όπως είναι γνωστό και ο ΓΓ των ΗΕ δήλωσε τη δυνατότητα τετραγωνισμού του κύκλου. Είναι  προφανής η προσπάθεια στο πλαίσιο της ΔΔΟ με πολιτική ισότητα να κατοχυρωθεί και η κυριαρχική ισότητα», πρόσθεσε. 

 

Ανέφερε, επίσης, ότι τα πιο πάνω επιβεβαιώνουν τη θέση που από χρόνια η ΕΔΕΚ είχε διατυπώσει: ότι η ΔΔΟ αποτελεί τη χειρότερη μορφή νομιμοποιημένης διχοτόμησης της πατρίδας μας. 

 

«Αναμέναμε κάτω από αυτές τις εξελίξεις και τις αντιδράσεις των κομμάτων που υποστηρίζουν την ΔΔΟ με πολιτική ισότητα αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν τοποθετηθεί. Ποιος είναι άραγε ο λόγος; Η συγκάλυψη του βρετανικού παράγοντα ή ουσιαστικά η αποδοχή των όσων ο βρετανικός παράγοντας προωθεί σε συνεργασία με την Τουρκία αναφορικά με τη μορφή επίλυσης του Κυπριακού;», κατέληξε.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Home