Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

SNIPERS: Τι μας δείχνουν μέχρι τώρα οι 11 Δημοσκοπήσεις

Offsite Team -
05.10.2022 - 06:00

SNIPERS: Τι μας δείχνουν μέχρι τώρα οι 11 Δημοσκοπήσεις

Π. Τσαγγάρης και Α. Παράσχος συζητούν και σχολιάζουν τις δημοσκοπήσεις μέχρι σήμερα

Τα αποτελέσματα των 11 δημοσκοπήσεων που είδαν το φως της δημοσιότητας από τον περασμένο Μάρτιο μέχρι και σήμερα σχολίασαν στην εκπομπή Snipers ο Διευθυντής Ειδήσεων της Digital Tree, Παναγιώτης Τσαγγάρης και ο Δημοσιογράφος, Ανδρέας Παράσχος.

Σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις ο Ανδρέας Παράσχος σημείωσε ότι τους καλοκαιρινούς μήνες φαίνεται ότι το ΑΚΕΛ ήταν εντελώς κλειστό κάτι που είχε αντίκτυπο και στα ποσοστά Ανδρέα Μαυρογιάννη καθώς κινήθηκε γύρω στο 11,5% ενώ τον Σεπτέμβριο πλέον έχει ένα ποσοστό 16,5% και είναι σχεδόν 50% πίσω από τον Νίκο Χριστοδουλίδη ενώ είναι και 5% περίπου κάτω από τον Αβέρωφ Νεοφύτου. 

>>> Προεδρικές '23: Συγκεντρωμένα στοιχεία 11 Δημοσκοπήσεων (3/10/22)

Σημείωσε παράλληλα ότι εάν Δημητριάδης, Χριστοφίδης, Ηλιάδης και Πρωτοπαπάς γίνουν ένα και αυξήσουν ποσοστά θα πρέπει να αποφασίσει το ΑΚΕΛ αν θα πρέπει να συμμαχήσει μαζί τους.  

Στην δική του αναφορά ο Παναγιώτης Τσαγγάρης ανέφερε ότι στο ΑΚΕΛ βάσει και των δημοσκοπήσεων έχουν 3 επιλογές είτε να πάνε με μια υποψηφιότητα Ειρήνης Χαραλαμπίδου, είτε να συμμαχήσουν με τον ένα που θα προκύψει από τους 4 και να υπάρξει ακόμα μια απόσυρση είτε του Ανδρέα Μαυρογιάννη είτε του υποψήφιου που θα προκύψει από τους 4, ενώ υπάρχει και το επικρατέστερο σενάριο να μείνει μέχρι τέλους το ΑΚΕΛ με Ανδρέα Μαυρογιάννη. 

Παράλληλα ο Διευθυντής ειδήσεων της Digital Tree σημείωσε ότι Νίκος Χριστοδουλίδης και Αβέρωφ Νεοφύτου καταγράφουν σήμερα την μικρότερη δημοσκοπικά ψαλίδα.

Όπως σημείωσαν φαίνεται ότι ο Οκτώβριος είναι ο μήνας που θα ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό το σκηνικό και τέλος του μήνα όλοι θα καθίσουν στο τραπέζι για να μελετήσουν τα δεδομένα που έχουν ενώπιον τους. 

Αναλυτικά η ανάλυση στο 28:30 στο πιο κάτω βίντεο:

Home