Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Σπόντα ΔΗΠΑ για ΔΗΚΟ: Ας κοιταχτούν πρώτα στον καθρέφτη

Offsite Team -
04.05.2021

Σπόντα ΔΗΠΑ για ΔΗΚΟ: Ας κοιταχτούν πρώτα στον καθρέφτη

Σκληρή ανακοίνωση και αιχμές για το σκάνδαλο των διαβατηρίων

Δριμεία επίθεση της Δημοκρατικής Παράταξης στο ΔΗΚΟ για τις πολιτογραφήσεις. Σε ανακοίνωση της η ΔΗΠΑ ρίχνοντας σπόντες στο ΔΗΚΟ καλεί τους πρώην συνοδοιπόρους τους να «κοιταχτούν στον καθρέφτη και να μην υποτιμούν τη νοημοσυνη του κόσμου.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:

«Σε σχέση με το ενδιάμεσο πόρισμα για τις πολιτογραφήσεις, γινόμαστε μάρτυρες για άλλη μια φορά έντονων κομματικών αντιπαραθέσεων και αντεγκλήσεων για θέματα που κανονικά θα έπρεπε να ήταν αυτονόητα. Κάποιοι, μάλιστα, παρουσιάζονται ως δικαιωμένοι, ενώ το ίδιο το πόρισμα τους παρουσιάζει να έχουν ενεργό εμπλοκή και σύγκρουση συμφέροντος στο σκάνδαλο των χρυσών διαβατηρίων. Αυτό και αν είναι πρόκληση για τους πολίτες. Αυτό και αν είναι παραπληροφόρηση. Αυτό και αν είναι στρεψοδικία».

 

Όπως αναφέρεται: «Ας πάψουν να υποτιμούν την νοημοσύνη των πολιτών και ας κοιταχτούν πρώτα στον καθρέφτη».

«H ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ τόνιζε εξ΄αρχής και συνεχίζει να ζητά «όλα στο φως». Καμία ανοχή σε φαινόμενα διαφθοράς και διαπλοκής από όπου και αν προέρχονται, οποιοδήποτε ονοματεπώνυμο και αν έχουν..

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Τώρα είναι η ώρα που πρέπει να μιλήσει η Δικαιοσύνη. Και ελπίζουμε πως θα αρχίσουν άμεσα από τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους, σε συνεργασία με την Εισαγγελία οι απαραίτητες διαδικασίες, προκειμένου να βρεθούν ενώπιον των δικαστηρίων και να πληρώσουν οι υπαίτιοι το νόμιμο τίμημα».

Home