Στα σκαριά νέο πολιτικό κόμμα στην Κύπρο

Στα σκαριά νέο πολιτικό κόμμα στην Κύπρο

Που βρίσκονται οι διαδικασίες  για το κίνημα «Αφύπνιση 2020»

Στα σκαριά βρίσκεται ακόμα ένα πολιτικό κόμμα στην Κύπρο με την ονομασία «Αφύπνιση 2020». Το νέο κίνημα σύμφωνα με τους εκφραστές του θα είναι ανεξάρτητο και θέλει μέσα από την δράση του να αφυπνίσει τους Κύπριους πολίτες να σηκωθούν από τον καναπέ και να διεκδικήσουν τα δίκαια τους.

Εμπνευστές του νέου Κινήματος είναι οι κάτοχοι Αξιογράφων με τον Πρόεδρο του συνδέσμου Φοίβο Μαυροβουνιώτη, να αποκαλύπτει την δημιουργία του νέου κόμματος την περασμένη Δευτέρα στον εκπομπή Αιχμές στο τηλεοπτικό σταθμό Omega. 

Μιλώντας στην Offsite ο κύριος Μαυροβουνιώτης ανέφερε ότι προχωρούν οι διαδικασίες για εγγραφή πολιτικού κινήματος στον έφορο σωματείων τονίζοντας ότι ο στόχος του νέου κινήματος είναι να βρεί απήχηση στην ευρύτερη κοινωνία και όχι μόνο στους κατόχους αξιογράφων. Μάλιστα τους επόμενους μήνες αναμένεται να προχωρήσουν σε ιδρυτικό και εκλογικό συνέδριο με στόχο να διεκδικησουν όσα για 7 χρόνια δεν πέτυχαν μέσα από τις διεκδικήσεις τους. Όπως τόνισε ο κύριος Μαυροβουνιώτης στην Offsite ειναι γεγονος οτι ο αγώνας που έκαναν εδω και 7 χρονια δεν είχε ανταπόκριση με τους ίδιους να μένουν εκτεθειμένοι. 

Σημειώνεται ότι για την δημιουργία του νέου κινήματος καλύφθηκαν οι 300 υπογραφές που απαιτούνται σε μόλις 3 μέρες και αντιπρόσωποι του Κινήματος βρίσκονται σε συνεχής επαφή με τον Έφορο Εκλογής με στόχο να ολοκληρωθεί η εγγραφή του Κινήματος.

Μάλιστα όπως πληροφορούμαστε ήδη έχει ετοιμαστεί το καταστατικό του νέου Κινήματος, ενώ έχουν προγραμματιστεί και διάφορες εκδηλώσεις σε όλες τις πόλεις. Τέλος, η προθεση που υπάρχει είναι η «Αφύπνιση 2020» να συμμετάσχει στις Βουλευτικές του 2021.

Home