Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Στεφάνου: Το ΑΚΕΛ εργάζεται για λύση και επανένωση

Offsite Team -
17.11.2021 - 21:26

Στεφάνου: Το ΑΚΕΛ εργάζεται για λύση και επανένωση

Thumbnail
Όσα είπε ο Στέφανος Στεφάνου σε συνεδρία της Ομάδας της Αριστεράς στο ΕΚ

Το ΑΚΕΛ εργάζεται και προσβλέπει σε λύση και επανένωση που θα καθιστούν την Κύπρο γέφυρα ειρήνης και συνεργασίας στην πολυτάραχη περιοχή μας, είπε την Τετάρτη ο ΓΓ του κόμματος, Στέφανος Στεφάνου.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΑΚΕΛ, ο κ. Στεφάνου ήταν προσκεκλημένος στη συνεδρία της Πολιτικής Ομάδας της Αριστεράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Στην εισαγωγική παρέμβαση του εξήγησε την κρίσιμη κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Κυπριακό και ευχαρίστησε την Ομάδα για τη συνεχή στήριξη της προς το ΑΚΕΛ και την Κύπρο.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

 Ο Στέφανος Στεφάνου αναφέρθηκε στην εσωτερική κοινωνικό-οικονομική κατάσταση στην Κύπρο και τις επιπτώσεις της πανδημίας ιδιαίτερα στους εργαζόμενους και τις πιο ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, προστίθεται. Ενημέρωσε για τις διαδρομές επικοινωνίας με την κοινωνία που εγκαινίασε το ΑΚΕΛ μετά το 23ο Συνέδριο με στόχο την ενίσχυση της επαφής με το λαό και προώθησης συγκεκριμένων λύσεων των προβλημάτων.  

«Τόνισε τη σημασία ανάληψης κοινών δράσεων της Αριστεράς σε επίπεδο ΕΕ και σε εθνικό επίπεδο για προώθηση πολιτικών και μέτρων υπέρ των εργαζομένων και των φτωχότερων στρωμάτων του λαού, όπως είναι η μείωση της τιμής του ηλεκτρισμού και η καταπολέμηση της αύξησης των τιμών» σημειώνεται στην ανακοίνωση.  

Τέλος υπογράμμισε την αποφασιστικότητα του ΑΚΕΛ να εντείνει τις προσπάθειες του για ενίσχυση της συνεργασίας και ενδυνάμωση της Ομάδας της Αριστεράς.

ΚΥΠΕ

Λευτέρης: Θέλουν να πλήξουν ΔΗΣΥ με υποψηφιότητα Χριστοδουλίδη

Offsite Team -
28.06.2022 - 12:44

Λευτέρης: Θέλουν να πλήξουν ΔΗΣΥ με υποψηφιότητα Χριστοδουλίδη

Thumbnail
«Η υποψηφιότητα Χριστοδουλίδη βρίσκεται απέναντι στην ιστορία μας και τον ιδρυτή μας Γλαύκο Κληρίδη»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ Λευτέρης Χριστοφόρου, απαντώντας στα λεγόμενα Νικόλα Παπαδόπουλου, τονίζοντας ότι η υποψηφιότητα Αβέρωφ Νεοφύτου, δεν βρίσκεται απέναντι σε κανέναν.

Η δήλωση-ομολογία του Προέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος Νικόλα Παπαδόπουλου ότι η υποψηφιότητα Χριστοδουλίδη βρίσκεται απέναντι στον Δημοκρατικό Συναγερμό, δηλαδή απέναντι στον περήφανο συναγερμικό κόσμο, απέναντι στην ιστορία μας και στον ιδρυτή μας Γλαύκο Κληρίδη, αποκαλύπτει πλήρως τις πραγματικές τους προθέσεις που δεν είναι τίποτα άλλο παρά μόνο να πλήξουν και να υπονομεύσουν τη μεγάλη μας παράταξη, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ Λευτέρης Χριστοφόρου.

Προσθέτοντας ότι, όμως οφείλουν να γνωρίζουν ότι τούτη η μεγάλη, ιστορική παράταξη του Γλαύκου Κληρίδη, θεμελιώθηκε και χτίστηκε πάνω στους αγώνες, τους κόπους και τις θυσίες, χιλιάδων αφανών στελεχών του Δημοκρατικού Συναγερμού.

>>>Διαβάστε επίσης: Μηδέν Εγγυήσεις και Μηδέν Στρατεύματα. Τελικά ποιος είπε τι;

Των πατεράδων και των παππούδων μας οι οποίοι άντεξαν και νίκησαν την παραπληροφόρηση, την πολεμική, τα ψεύδη και τους λαϊκισμούς εδώ και δεκαετίες και συνεχίζουμε να πορευόμαστε στις ίδιες αρχές και αξίες πεπεισμένοι ότι και αυτή τη φορά θα αντέξει η μεγάλη μας παράταξη και θα νικήσει.

Παράλληλα, ο κ. Χριστοφόρου αναφέρει οτι, η δική μας υποψηφιότητα, η υποψηφιότητα της μεγάλης μας φιλελεύθερης παράταξης, η υποψηφιότητα Αβέρωφ Νεοφύτου, δεν βρίσκεται απέναντι σε κανέναν γιατί είναι υποψηφιότητα που ενώνει δυνάμεις και συμπορεύεται με τον συναγερμικό κόσμο και την κοινωνία, με ένα και μοναδικό αποκλειστικό στόχο: Να επιλύσουμε προβλήματα και να πάρουμε τον τόπο μας ακόμη πιο μπροστά.

Άλλωστε τούτο το αποδείξαμε περίτρανα με τις δυο πετυχημένες μας διακυβερνήσεις, τη διακυβέρνηση του Γλαύκου Κληρίδη και του Νίκου Αναστασιάδη για τις οποίες είμαστε περήφανοι, καταλήγει η ανακοίνωση.

Home