Στεφάνου σε Βίκτωρα: Τώρα που ο ΠτΔ γνωρίζει, τι έχει να δηλώσει;

Στεφάνου σε Βίκτωρα: Τώρα που ο ΠτΔ γνωρίζει, τι έχει να δηλώσει;

Μαίνεται η κόντρα για τον γαμπρό του Προέδρου - «Πόλεμος» ανακοινώσεων

Απάντηση στις δηλώσεις του Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας Βίκτωρα Παπαδόπουλου, δίνει μέσω γραπτής δήλωσης ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου. 

>>> Διαβάστε επίσης: Κυβέρνηση: Προεκλογικά πυροτεχνήματα & προπαγάνδα από ΑΚΕΛ - ΔΗΚΟ

«Είναι κίτρινη προπαγάνδα το γεγονός πως ο γαμπρός του Προέδρου είναι διευθυντής στη συγκεκριμένη εταιρεία που εμπλέκεται στα ζητήματα που θέτει ο Γενικός Ελεγκτής για παράτυπη έκδοση διαβατηρίων και ευνοϊκής μεταχείρισης της εταιρίας που εμπλέκεται ο προεδρικός γαμπρός που αφορά την εκμίσθωση κρατικής γης-φιλέτο με προβληματικές διαδικασίες;», διερωτάται ο κ. Στεφάνου.

Παράλληλα προσθέτει «είναι κίτρινη προπαγάνδα το γεγονός ότι όταν ρωτήθηκε ο Πρόεδρος στην Ερευνητική Επιτροπή δεν γνώριζε αν ο γαμπρός του είναι διευθυντής; Τώρα που γνωρίζει ότι ο γαμπρός του είναι διευθυντής στην συγκεκριμένης εταιρεία τί έχει να δηλώσει; Θα δηλώσει τίποτα επί της ουσίας; Ή απλώς θα σιωπά και πάλι;»

>>> Διαβάστε επίσης: ΑΚΕΛ: Αναστασιάδης & κυβέρνηση Συναγερμού διασύρουν τη χώρα

Καταληκτικά σημειώνει «ας αφήσουν τις σοφιστείες και ας απαντήσουν επί της ουσίας. Μιλάτε επιτελούς για την αυταπόδεικτη σύγκρουση συμφέροντος που έχει ο Πρόεδρος στο συγκεκριμένο θέμα».

Σημειώνεται ότι νωρίτερα ο κ. Παπαδόπουλος σε γραπτή του δήλωση ανέφερε πως «είναι κατανοητή η δυσκολία του ΑΚΕΛ να διεξάγει μια προεκλογική εκστρατεία χωρίς να εκτοξεύει ύβρεις και λάσπη, προβάλλοντας στον λαό είτε θέσεις είτε προτάσεις είτε απόψεις για την επίλυση των πραγματικών του προβλημάτων.»

Home