Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Στη Σερβία ο ΥΠΕΣ για διήμερη επίσκεψη εργασίας

Offsite Team -
01.07.2021

Στη Σερβία ο ΥΠΕΣ για διήμερη επίσκεψη εργασίας

Με ποιους θα συναντηθεί

Ο Υπουργός Εσωτερικών Νίκος Νουρής μεταβαίνει σήμερα στη Σερβία, όπου θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη εργασίας, σύμφωνα με ανακοίνωση.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του, ο κ. Νουρής θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σέρβο ομόλογό του Aleksandar Vulin, ενώ ακολούθως οι δύο Υπουργοί θα παρακαθίσουν σε διευρυμένες διαβουλεύσεις με τη συμμετοχή υπηρεσιακών αντιπροσωπειών.

 

Κατά τη συνάντηση αναμένεται να συζητηθούν θέματα μετανάστευσης και ασύλου, ενώ θα υπογραφεί Συμφωνία μεταξύ των δυο χωρών αναφορικά με συνεργασία τους στον τομέα της προστασίας από τις καταστροφές. Μετά το πέρας των επαφών τους, οι δύο Υπουργοί θα παραθέσουν συνέντευξη τύπου. Ακολούθως ο Υπουργός Εσωτερικών θα παρακολουθήσει άσκηση για θέματα εσωτερικής ασφάλειας.

Στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής του στο Βελιγράδι, ο Υπουργός Εσωτερικών θα συναντηθεί και με την Υπουργό Δημόσιας Διοίκησης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης  Marija Obradović, κατά τη διάρκεια της οποίας θα συζητηθούν θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης, ενώ θα ανταλλάξουν απόψεις σε ό,τι αφορά σε καλές πρακτικές.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS 

 Ο Υπουργός θα έχει επίσης συναντήσεις και με τους Δημάρχους του Βελιγραδίου  Zoran Radojičić και του Νόβι Σαντ Miloš Vučević, για ανταλλαγή απόψεων σε θέματα εφαρμοσμένων πρακτικών στην τοπική αυτοδιοίκηση.

O Υπουργός επιστρέφει από το Βελιγράδι το Σάββατο. 

ΚΥΠΕ 

Home