Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Στην Πολιτική πλατφόρμα πρώην Δηκοϊκών και ο Σταύρος Παπαδούρης

Offsite Team -
02.10.2020

Στην Πολιτική πλατφόρμα πρώην Δηκοϊκών και ο Σταύρος Παπαδούρης

Thumbnail
Θα είναι υποψήφιος βουλευτής στην επαρχία Λεμεσού

O Πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας Πρώτης Κατοικίας κ. Σταύρος Παπαδούρης ενώνει τις δυνάμεις του με την Πολιτική Πλατφόρμα και θα είναι υποψήφιος βουλευτής στην επαρχία Λεμεσού.

Θα παρουσιαστεί στη δημοσιογραφική διάσκεψη που προγραμματίζεται για την Τετάρτη 7/10/2020 όπου πιθανόν να τοποθετήσει για τα θέματα των Τραπεζών και της προστασίας της πρώτης κατοικίας.

Πάντως οι 5 τους (Βότσης, Μουσιούττας, Προκοπίου, Τρυφωνίδης και Τσίγκης) δηλώνουν πολύ ευχαριστημένοι θεωρώντας ιδιαίτερη τιμή τη στήριξη Παπαδούρη διότι αποτελεί ένα βασικό άτομο που εκπροσωπεί κατά κύριο λόγο την προστασία της μεσαίας τάξης και των μικρομεσαίων, όπου στοχεύει η Πολιτική Πλατφόρμα.

Ο κ. Παπαδούρης στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές ήταν αριστίδην υποψήφιους στην επαρχία Λεμεσού της Συμμαχίας Πολιτών.

Εδώ και καιρό δέχτηκε αρκετές προτάσεις για υποψήφιος βουλευτής στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές από διάφορα κόμματα, όμως λόγω της καλής σχέσης του με τον Άγγελο Βότση αποφάσισε την συμπόρευση του με την Πολιτική Πλατφόρμα.

Home