Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Στο φεστιβάλ Κρήτου Μαρόττου ο Χριστοδουλίδης

Offsite Team -
17.08.2022 - 12:50

Στο φεστιβάλ Κρήτου Μαρόττου ο Χριστοδουλίδης

Αναφέρθηκε στη διαχρονική σημασία της υπαίθρου

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης παρευρέθηκε και χαιρέτισε μετά από σχετική πρόσκληση, το ετήσιο Φεστιβάλ της Κρήτου Μαρόττου, το οποίο τελούσε υπό την αιγίδα του.

>>> NEO - Brief Platinum, το πρώτο διαδραστικό περιοδικό από την Δημοσιογραφική Ομάδα της Brief. Κάνε δωρεάν εγγραφή ΕΔΩ για να παραλάβεις το πρώτο τεύχος με αποκλειστικό αφιέρωμα στις Φοιτητικές Εστίες <<<

1

5

Σε ανακοίνωσή του το επιτελείο του κ. Χριστοδουλίδη, αναφέρει πως «στον χαιρετισμό του, ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την πρόσκληση και αναφέρθηκε στη σημασία της διοργάνωσης τέτοιων εκδηλώσεων, οι οποίες αναδεικνύουν την παράδοση, τα ήθη και τα έθιμα της επαρχίας και ευρύτερα της χώρας μας».

«Ο κ. Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη διαχρονική σημασία της υπαίθρου στην πολιτική, οικονομική και κοινωνική εξέλιξη της χώρας, και τόνισε την ανάγκη αναζωογόνησης της υπαίθρου μέσα από την προώθηση των αναγκαίων υποδομών, υπηρεσιών και ευκαιριών επαγγελματικής ενασχόλησης που θα λειτουργήσουν αποτρεπτικά στο φαινόμενο της αστυφιλίας που παρατηρείται, και θα δημιουργήσουν συνθήκες για εγκατάσταση νέων οικογενειών στην ύπαιθρο», σημειώνεται καταληκτικά.

2

 

Home