Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Στο κτήριο της Βουλής επιστρέφει η Ολομέλεια

Offsite Team -
23.05.2022 - 11:49

Στο κτήριο της Βουλής επιστρέφει η Ολομέλεια

Μετά από δύο χρόνια στο «Φιλοξενία» οι Βουλευτές επιστρέφουν στα παλιά τους λημέρια

Στο κτήριο της Ολομέλειας θα πραγματοποιηθεί η Ολομέλεια της ερχόμενης Πέμπτης μετά από δύο χρόνια όπως ενημέρωσαν επίσημα οι υπηρεσίες της Βουλής τους Βουλευτές.

Όπως ανέφερε και σε ρεπορτάζ την περασμένη εβδομάδα η Offsite οι Βουλευτές επιστρέφουν στα παλιά τους λημέρια καθώς μετά από δύο και πλέον χρόνια οι συνεδριάσεις τόσων των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών της Βουλής όσο και η Ολομέλεια θα πραγματοποιούνται στο κτήριο της Βουλής στο κέντρο της Λευκωσίας. Αν και αρχικά αναμενόταν ότι η επιστροφή θα γινόταν στις 2 Ιουνίου φαίνεται ότι οι εργασίες ολοκληρώθηκαν και έτσι η επιστροφή θα γίνει από τις 26 Μαϊού για την Ολομέλεια του σώματος και από τις 30 Μαϊού για τις συνεδρίες των επιτροπών. 

Υπενθυμίζεται ότι οι εργασίες της Βουλής μεταφέρθηκαν στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία» τον Μάιο του 2020 με απόφαση της Ολομέλειας για να υπάρχει εναρμόνιση με τα πρωτόκολλα της πανδημίας του κορωνοϊού.

Λευτέρης: Θέλουν να πλήξουν ΔΗΣΥ με υποψηφιότητα Χριστοδουλίδη

Offsite Team -
28.06.2022 - 12:44

Λευτέρης: Θέλουν να πλήξουν ΔΗΣΥ με υποψηφιότητα Χριστοδουλίδη

Thumbnail
«Η υποψηφιότητα Χριστοδουλίδη βρίσκεται απέναντι στην ιστορία μας και τον ιδρυτή μας Γλαύκο Κληρίδη»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ Λευτέρης Χριστοφόρου, απαντώντας στα λεγόμενα Νικόλα Παπαδόπουλου, τονίζοντας ότι η υποψηφιότητα Αβέρωφ Νεοφύτου, δεν βρίσκεται απέναντι σε κανέναν.

Η δήλωση-ομολογία του Προέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος Νικόλα Παπαδόπουλου ότι η υποψηφιότητα Χριστοδουλίδη βρίσκεται απέναντι στον Δημοκρατικό Συναγερμό, δηλαδή απέναντι στον περήφανο συναγερμικό κόσμο, απέναντι στην ιστορία μας και στον ιδρυτή μας Γλαύκο Κληρίδη, αποκαλύπτει πλήρως τις πραγματικές τους προθέσεις που δεν είναι τίποτα άλλο παρά μόνο να πλήξουν και να υπονομεύσουν τη μεγάλη μας παράταξη, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ Λευτέρης Χριστοφόρου.

Προσθέτοντας ότι, όμως οφείλουν να γνωρίζουν ότι τούτη η μεγάλη, ιστορική παράταξη του Γλαύκου Κληρίδη, θεμελιώθηκε και χτίστηκε πάνω στους αγώνες, τους κόπους και τις θυσίες, χιλιάδων αφανών στελεχών του Δημοκρατικού Συναγερμού.

>>>Διαβάστε επίσης: Μηδέν Εγγυήσεις και Μηδέν Στρατεύματα. Τελικά ποιος είπε τι;

Των πατεράδων και των παππούδων μας οι οποίοι άντεξαν και νίκησαν την παραπληροφόρηση, την πολεμική, τα ψεύδη και τους λαϊκισμούς εδώ και δεκαετίες και συνεχίζουμε να πορευόμαστε στις ίδιες αρχές και αξίες πεπεισμένοι ότι και αυτή τη φορά θα αντέξει η μεγάλη μας παράταξη και θα νικήσει.

Παράλληλα, ο κ. Χριστοφόρου αναφέρει οτι, η δική μας υποψηφιότητα, η υποψηφιότητα της μεγάλης μας φιλελεύθερης παράταξης, η υποψηφιότητα Αβέρωφ Νεοφύτου, δεν βρίσκεται απέναντι σε κανέναν γιατί είναι υποψηφιότητα που ενώνει δυνάμεις και συμπορεύεται με τον συναγερμικό κόσμο και την κοινωνία, με ένα και μοναδικό αποκλειστικό στόχο: Να επιλύσουμε προβλήματα και να πάρουμε τον τόπο μας ακόμη πιο μπροστά.

Άλλωστε τούτο το αποδείξαμε περίτρανα με τις δυο πετυχημένες μας διακυβερνήσεις, τη διακυβέρνηση του Γλαύκου Κληρίδη και του Νίκου Αναστασιάδη για τις οποίες είμαστε περήφανοι, καταλήγει η ανακοίνωση.

Home