Συλλούρης: ''Δεν έχω παραβιάσει τον Νόμο'' - Έκανε καταγγελία

Συλλούρης: ''Δεν έχω παραβιάσει τον Νόμο'' - Έκανε καταγγελία

Μόνο με Θεοχάρους και Χ.Α. το δείπνο Συλλούρη στις Βρυξέλλες

Ο Δημήτρης Συλλούρης υπέβαλε καταγγελία στον Γενικό Εισαγγελέα, σχετικά με τη διάπραξη ποινικού αδικήματος εις βάρος του και την παραβίαση συνταγματικών του δικαιωμάτων - Δείτε αυτούσια την επιστολή παραίτησής του

Δεν άντεξε στις πιέσεις ο Δημήτρης Συλλούρης και υπέβαλε τελικά την παραίτησή του από το αξίωμα του Προέδρου της Βουλής. 

Όπως αναφέρει «διατηρώ ακέραιη την πεποίθηση ότι με κανένα τρόπο δεν έχω παραβιάσει τον Νόμο. Με την παραίτησή μου αφαιρείται από κάποιους το πρόσχημα ότι η παρουσία μου στο αξίωμα του Προέδρου της Βουλής παρεμποδίζει με οποιοδήποτε τρόπο την ομαλή λειτουργία της Βουλής, κάτι το οποίο ουδέποτε θα διανοούμουν να πράξω».

Επιπλέον προχώρησε σε καταγγελία στον Γενικό Εισαγγελέα για διάπραξη ποινικού αδικήματος εις βάρος του. Χαρακτηριστικά αναφέρει «ότι οι αρμόδιες αρχές θα προχωρήσουν το ταχύτερο στην εξέταση όλων των εκκρεμούντων ζητημάτων, περιλαμβανομένης και της καταγγελίας που έχω ήδη υποβάλει στον Γενικό Εισαγγελέα, σχετικά με τη διάπραξη ποινικού αδικήματος εις βάρος μου και την παραβίαση συνταγματικών μου δικαιωμάτων, ώστε τελικά να καταδειχθεί ποιοι πραγματικά ενέχονται και ποιοι όχι».

Δείτε ΕΔΩ αυτούσια την επιστολή παραίτησής του:

 

 

Home