Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Συλλούρης - Μενέντεζ: Συζητήθηκε Κυπριακό, οικονομία & Μ. Ανατολή

Offsite Team -
18.04.2019

Συλλούρης - Μενέντεζ: Συζητήθηκε Κυπριακό, οικονομία & Μ. Ανατολή

Thumbnail
Τι ειπώθηκε

Το Κυπριακό, θέματα οικονομίας και οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή ήταν στην ατζέντα της συνάντησης του Προέδρου της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη με τον Αμερικανό Δημοκρατικό Γερουσιαστή Robert Menendez, ο οποίος πραγματοποιεί ιδιωτική επίσκεψη στην Κύπρο.

Τον κ. Menendez συνόδευαν η Πρέσβειρα των ΗΠΑ Judith G. Garber και ανώτερα στελέχη της Πρεσβείας των ΗΠΑ και του Γραφείου του Γερουσιαστή.

Κατά τη συνάντηση, ο κ Συλλούρης ενημέρωσε τον Αμερικανό Γερουσιαστή για την παρούσα φάση του κυπριακού προβλήματος και τις προοπτικές επίλυσής του, καθώς και για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η κυπριακή οικονομία.

Αντηλλάγησαν επίσης απόψεις για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και για τον γεφυροποιό ρόλο που η Κύπρος μπορεί να διαδραματίσει, με στόχο τη σταθερότητα και ευημερία της περιοχής.

Ο κ. Συλλούρης αναφέρθηκε ιδιαίτερα στις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνονται από τη Βουλή των Αντιπροσώπων για περιφερειακή συνεργασία με χώρες της Μέσης Ανατολής, καθώς και για τη συνεργασία μεταξύ Ευρώπης και Μέσης Ανατολής.  

 

Home