Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Συλλούρης: Ζητά συγνώμη και απέχει από τα καθήκοντα του

Offsite Team -
13.10.2020

Συλλούρης: Ζητά συγνώμη και απέχει από τα καθήκοντα του

Thumbnail
Mέχρι να αποπερατωθούν οι έρευνες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Βουλής

Γραπτή ανακοίνωση εξέδωσε ο Πρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Συλλούρης, αναφορικά με τις τελευταίες αποκαλύψεις από το Al Jazeera.

>>> Οι εξελίξεις με το βίντεο του Al Jazeera <<<

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο κ. Συλλούρης θα απέχει από τα καθήκοντα του μέχρι να αποπερατωθούν οι έρευνες. Παράλληλα ζητάει συγνώμη από για τη δυσάρεστη εικόνα που πέρασε στον κυπριακό λαό.

Αυτούσια η ανακοίνωση του:

Κατάρχας θα ήθελα να ζητήσω δημόσια συγγνώμη, για τη δυσάρεστη εικόνα που πέρασε στον κυπριακό λαό – και όχι μόνο – και την αναστάτωση που αυτή έχει προκαλέσει.

Απολογούμαι που επέτρεψα σε κάποιους, έστω και μέσα απ’ τη δημοσιοποίηση αυτής της σκηνοθετημένης και αποσπασματικής εικόνας, να πλήξουν το πρόσωπο μου και κατ’ επέκταση τον θεσμό του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων. 

Παράλληλα θέλω να ανακοινώσω, ότι από την επόμενη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020, απέχω από τα καθήκοντα μου, μέχρι να αποπερατωθούν οι έρευνες. Όταν ολοκληρωθούν, έχω πάρει τις αποφάσεις μου και ανεξαρτήτως αποτελέσματος θα τις ανακοινώσω.

Καλώ επίσης όλες τις αρμόδιες αρχές να επιταχύνουν οποιεσδήποτε διαδικασίες έχουν αρχίσει και είμαι στη διάθεση των Αρχών για οποιαδήποτε διευκόλυνση χρειαστεί σχετικά με τις έρευνες.

Home