Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Συμφώνησαν συνεργασία στην συνάντηση τους ΠτΒ με Πρέσβη Ισραήλ

Offsite Team -
03.11.2020 - 12:51

Συμφώνησαν συνεργασία στην συνάντηση τους ΠτΒ με Πρέσβη Ισραήλ

Thumbnail
Ο κ. Αδάμου δέχθηκε τον Ισραηλινό Πρέσβη ο οποίος τον συνεχάρη για την ανάληψη της Προεδρίας της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η συνεργασία Κύπρου – Ισραήλ στον τομέα της ενέργειας, των νεοφυών επιχειρήσεων, της καινοτομίας και οι δυνατότητες περαιτέρω εμβάθυνσης και ανάπτυξής τους συζητήθηκαν κατά τη συνάντηση που είχαν την Τρίτη ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Αδάμος Αδάμου και ο Πρέσβης του Ισραήλ στη Λευκωσία, Shmuel Revel.

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση από τη Βουλή, ο κ. Αδάμου δέχθηκε τον Ισραηλινό Πρέσβη ο οποίος τον συνεχάρη για την ανάληψη της Προεδρίας της Βουλής των Αντιπροσώπων. Στη συνάντηση συζήτησαν το θέμα της πραγματοποίησης τηλεδιασκέψεων μεταξύ της Βουλής των Αντιπροσώπων και της ισραηλινής Κνεσέτ, με την ευκαιρία  της συμπλήρωσης εξήντα χρόνων από την εγκαθίδρυση των διπλωματικών σχέσεων της Κυπριακής Δημοκρατίας με το Κράτος του Ισραήλ.

 

Συζητήθηκαν επίσης, μεταξύ άλλων, η συνεργασία Κύπρου – Ισραήλ στον τομέα της ενέργειας, των νεοφυών επιχειρήσεων, της καινοτομίας και οι δυνατότητες περαιτέρω εμβάθυνσης και ανάπτυξής τους.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Home