Συνάντησε Δήμαρχο Λάρνακας ο Στεφάνου / Τι συζήτησαν

Συνάντησε Δήμαρχο Λάρνακας ο Στεφάνου / Τι συζήτησαν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου, συνάντηση αντιπροσωπείας του ΑΚΕΛ με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ Στέφανο Στεφάνου με αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρνακας με επικεφαλής τον Δήμαρχο Αντρέα Βύρα.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Ο Δήμαρχος Λάρνακας Αντρέας Βύρας ενημέρωσε ότι τα χρόνια προβλήματα που αντιμετώπιζε ο Δήμος Λάρνακας, της μετεγκατάστασης των πετρελαιοδεξαμενών και δεξαμενών υγραερίου και του Λιμανιού - Μαρίνας Λάρνακας είναι στη διαδικασία επίλυσης. Επίσης ενημέρωσε για τα υπόλοιπα μεγάλα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στο Δήμο τα οποία ήδη δρομολογήθηκαν.

Το κύριο αίτημα που τέθηκε από τον Δήμαρχο είναι η δημιουργία δημόσιας Πανεπιστημιακής Σχολής Θαλάσσιων Επιστημών. Η Πανεπιστημιακή Σχολή ενώ ήταν στο τελικό στάδιο έγκρισης, η κυβέρνηση Αναστασιάδη – Συναγερμού δια του Υπουργού Παιδείας ενημέρωσε το Δήμο ότι δεν θα προχωρήσει η υλοποίηση της. Ένα έργο, που όπως ανέφερε ο Δήμαρχος, αφορά όλη την Επαρχία της Λάρνακας.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο και την αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου ότι το ΑΚΕΛ θα στηρίξει κάθε προσπάθεια του Δήμου Λάρνακας για ανάπτυξη, ευημερία της πόλης και αντιμετώπιση των προβλημάτων του Δήμου και της Επαρχίας Λάρνακας, όπως πράττει διαχρονικά.

Στην αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ συμμετείχαν η Επαρχιακή Γραμματέας του ΑΚΕΛ Λάρνακας Χρυστάλλα Αντωνίου, ο βουλευτής του ΑΚΕΛ στη Λάρνακα Αντρέας Πασιουρτίδης και το μέλος της Επαρχιακής Επιτροπής του Κόμματος Ρένος Γεωργίου.

Home