Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Συνεδριάζει το Πειθαρχικό ΕΔΕΚ για Παπαδάκη - Πότε η απόφαση

Offsite Team -
10.02.2020 - 19:56

Συνεδριάζει το Πειθαρχικό ΕΔΕΚ για Παπαδάκη - Πότε η απόφαση

Thumbnail
Ενδιαφέρουσα διαδικασία

Από το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΔΕΚ περνά από τις 19:00 το απόγευμα ο ευρωβουλευτής της ΕΔΕΚ Δημήτρης Παπαδάκης. Δεν αποκλείεται όμως να μην εκδοθεί απόφαση απόψε αλλά αυτό να γίνει αύριο Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020.

ο Πειθαρχικό Συμβούλιο, αφού άκουσε την μαρτυρία του εκπροσώπου του Πολιτικού Γραφείου κ. Σιζόπουλου, απεφάσισε να εξετάσει λεπτομερώς όλο το μαρτυρικό υλικό που τέθηκε ενώπιον του και να συνεδριάσει εκ νέου σήμερα, Δευτέρα, για έκδοση απόφασης, σύμφωνα με ανακοίνωση που είχε εκδοθεί μετά το πέρας της συνεδρίας.

Στην ακροαματική διαδικασία του Πειθαρχικού, το Σάββατο, δεν παρέστη ο καταγγελλόμενος Ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπαδάκης, ο οποίος μιλώντας την ίδια ημέρα σε συνέντευξη Τύπου, εκτόξευσε κατηγορίες κατά του Προέδρου της ΕΔΕΚ, Μαρίνου Σιζόπολου, καταλογίζοντας του διχαστικές πρακτικές και νοοτροπίες, ενώ έκανε λόγο για «άνευ προηγουμένου πολεμική εναντίον του».  

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Κ.Σ. ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος είχε δηλώσει ότι αποφάσισε να προχωρήσει στη συγκεκριμένη καταγγελία σε βάρος του Ευρωβουλευτή, όταν διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε καμία απολύτως διάθεση συνεργασίας, παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες που κατέβαλε για περίοδο πέντε και πλέον μηνών «για να υλοποιήσει νομότυπα τις υποχρεώσεις που ενυπόγραφα ανέλαβε έναντι του κόμματος ως υποψήφιος Ευρωβουλευτής».   

 

Home