Συνεχίζεται η κόντρα ΔΗΣΥ - ΑΚΕΛ

Συνεχίζεται η κόντρα ΔΗΣΥ - ΑΚΕΛ

«Στον δημοκρατικό συναγερμό δεν κάνουμε πολιτική με συνθήματα»

Συνεχίζει η κόντρα μεταξύ ΑΚΕΛ και ΔΗΣΥ, με τις απαντήσεις να πηγαίνουν και να έρχονται μετά από δήλωση του ΓΓ ΑΚΕΛ του ΑΚΕΛ για μείωση του ΦΠΑ στον ηλεκτρισμό στο 9%.. Με την σειρά του τώρα ο ΔΗΣΥ απαντά στο ΑΚΕΛ λέγοντας πως οι πολίτες ξέρουν και νιώθουν πόσο και πως στηρίχθηκαν από αυτή την κυβέρνηση και τον Δημοκρατικό Συναγερμό και πόσο ξεγυμνώθηκαν τα δίσεκτα χρόνια της διακυβέρνησης του ΑΚΕΛ. 

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Θυμίζουμε πως νωρίτερα προηγήθηκε η απάντηση του ΑΚΕΛ όπου έλεγε πως έννοια σας να εξυπηρετήσετε τα οικονομικά συμφέροντα, ενώ πιο πριν το ΔΗΣΥ εξέδωσε απάντησε στο ΑΚΕΛ όσον αφορά στις δηλώσεις του ΓΓ του ΑΚΕΛ Στέφανου Στεφάνου για τα αποστειρωμένα γραφεία.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Αυτούσια η ανακοίνωση του ΔΗΣΥ:

Στον δημοκρατικό συναγερμό δεν κάνουμε πολιτική με συνθήματα. Οι πολίτες ξέρουν και νιώθουν πόσο και πως στηρίχθηκαν από αυτή την κυβέρνηση και τον Δημοκρατικό Συναγερμό και πόσο ξεγυμνώθηκαν τα δίσεκτα χρόνια της διακυβέρνησης του ΑΚΕΛ.

Ας αφήσουν τα τσιτάτα άλλων δεκαετιών εκεί στην Εζεκία Παπαϊωάννου και ας δείξουν έστω και τώρα ένα πνεύμα ελάχιστης συνεννόησης.

Home