Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Σύσκεψη με οργανωμένα σύνολα στο Προεδρικό για την διαφθορά

Offsite Team -
09.11.2020 - 09:32

Σύσκεψη με οργανωμένα σύνολα στο Προεδρικό για την διαφθορά

Thumbnail
Η σύσκεψη αυτή έρχεται ως συνέχεια της ευρείας σύσκεψης της περασμένης Παρασκευής στο Προεδρικό

Με στόχο τη διαμόρφωση τελικών προτάσεων για αντιμετώπιση της διαφοράς, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, έχει σήμερα στις 10.15 σύσκεψη με οργανωμένα σύνολα στο Προεδρικό Μέγαρο.

 

Η σύσκεψη αυτή έρχεται ως συνέχεια της ευρείας σύσκεψης της περασμένης Παρασκευής στο Προεδρικό για τα θέματα της διαφάνειας, λογοδοσίας και καταπολέμησης της διαφθοράς. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, ο Γενικός και ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης,  ο Γενικός Ελεγκτής, ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου, η Έφορος Εσωτερικού Ελέγχου και η επικεφαλής της ΜΟΚΑΣ.

 

Όπως είχε δηλώσει μετά τη σύσκεψη της Παρασκευής ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος, οι παρεμβάσεις των συμμετεχόντων στη σύσκεψη μαζί με τις απόψεις που θα εκφραστούν από τις μη κυβερνητικές οργανώσεις τη Δευτέρα , «θα αποτελέσουν τις οριστικές προτάσεις που θα εξαγγείλει δημοσίως ο Πρόεδρος τις επόμενες των ημερών, προκειμένου αποφασιστικά να αντιμετωπιστεί η διαφθορά μέσα από τις νέες προτάσεις, τη διαφάνεια και τη λογοδοσία, και να επικρατήσει το κράτος δικαίου».

ΚΥΠΕ

Home