Τα είπε με φορείς και συνδέσμους για οικονομία ο Αβέρωφ

Τα είπε με φορείς και συνδέσμους για οικονομία ο Αβέρωφ

Μέσω τηλεδιασκέψεων

Τις επιπτώσεις της πανδημίας στην οικονομία, τα μέτρα που έχουν ληφθεί αλλά και τα επόμενα βήματα συζήτησε σήμερα ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου μέσα από σειρά τηλεδιασκέψεων με εκπροσώπους φορέων και συνδέσμων της οικονομίας και παραγωγικών τάξεων.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Νεοφύτου συζήτησε τα ζητήματα που αφορούν το βιομηχανικό και τον τουριστικό τομέα με εκπροσώπους του ΚΕΒΕ, της ΟΕΒ, του ΠΑΣΥΞΕ, της ΣΤΕΚ και του Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτόρων.  Με εκπροσώπους της ΕΤΕΚ και της ΟΣΕΟΚ συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον κατασκευαστικό τομέα ενώ σε τηλεδιάσκεψη με τη ΣΕΛΚ και τον Δικηγορικό Σύλλογο τέθηκαν επί τάπητος ζητήματα που αφορούν την παροχή υπηρεσιών.

>> Τώρα η Offsite και σε app. Κατεβάστε ΕΔΩ για Android και ΕΔΩ για iOS <<<

1

"Βάση των συζητήσεων παραμένει η αντιμετώπιση της πανδημίας και η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας αλλά και η συνέχιση της προσπάθειας εκ μέρους όλων προς αυτήν την κατεύθυνση.

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός και η κυβέρνηση έχουν θέσει σε εφαρμογή τα μέτρα και για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων στην οικονομία από την πανδημία. Επόμενο βήμα είναι η σταδιακή επανεκκίνηση της οικονομίας" αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΔΗΣΥ. 

3

4

 

Home