Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Τατάρ: Κατηγορεί ΠτΔ για εξωφρενικές δηλώσεις που προσβάλλουν Τ/κ

Offsite Team -
06.06.2022 - 21:41

Τατάρ: Κατηγορεί ΠτΔ για εξωφρενικές δηλώσεις που προσβάλλουν Τ/κ

Υποστήριξε ότι ο ΠτΔ συμπεριφέρεται ως να είναι ο μοναδικός ιδιοκτήτης του νησιού

Ο τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ εξέδωσε την Δευτέρα γραπτή δήλωση στην οποία κατηγορεί τον Πρόεδρο Αναστασιάδη για εξωφρενικές και ανεξέλεγκτες δηλώσεις που προσβάλλουν τον «τ/κ λαό».

>>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καταγγέλλει στον ΟΗΕ ενέργειες Τουρκίας ο ΠτΔ

Υποστήριξε ότι ο ΠτΔ συμπεριφέρεται ως να είναι ο μοναδικός ιδιοκτήτης του νησιού, όπως είπε, και θεωρεί ότι έχει δικαίωμα «να ανακατεύεται ακόμη και στις ‘διμερείς σχέσεις’ της ‘τδβκ’».

Αναφέρθηκε σε δηλώσεις εικονικής μυθοπλασίας από τον Πρόεδρο και επανέλαβε τα περί δήθεν απομόνωσης των Τ/κ και τα περί περιορισμών «που επιβλήθηκαν στον ‘τ/κ λαό’ από το 1963».

Για το «πρωτόκολλο» με την 'Αγκυρα ο Τατάρ είπε ότι είναι ένα «διμερές πρωτόκολλο μεταξύ κρατών» και έχει μεγάλη σημασία για την ανάπτυξη δράσεων που θα ωφελήσουν τον «τ/κ λαό». Ανέφερε ότι η «κυβέρνησή του» κάνει ό,τι είναι δυνατό για να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο και αυτό ενοχλεί τον κ. Αναστασιάδη.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, το πραγματικό πρόσωπο της ελληνοκυπριακής πλευράς, που έχει μπει σε  εκλογική διαδικασία, θα γίνεται καθημερινά πιο ξεκάθαρο.

Κάλεσε μάλιστα την διεθνή κοινότητα να παρακολουθήσει την ρητορική των υποψήφιων Προέδρων και το όραμα του πιθανού Προέδρου γιατί αυτό θα δώσει ξεκάθαρα μηνύματα για το μέλλον του Κυπριακού και της περιοχής .

Πηγή: ΚΥΠΕ

Home