Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Τατάρ: Σύντομα θα βρεθεί λύση για τις διελεύσεις

Offsite Team -
20.05.2020

Τατάρ: Σύντομα θα βρεθεί λύση για τις διελεύσεις

Thumbnail
Τι είπε ο Τατάρ στους Τ/κ εργαζόμενους στις ελεύθερες περιοχές

Θα γίνουν συζητήσεις  με την ε/κ πλευρά για το θέμα των διελεύσεων και σύντομα θα βρεθεί μια λύση, είπε ο «πρωθυπουργός», Ερσίν Τατάρ σε αντιπροσωπεία των Τ/κ εργαζομένων στις ελεύθερες περιοχές με τους οποίους συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του.

>>> Τώρα η Offsite και σε app. Κατεβάστε ΕΔΩ για Android και ΕΔΩ για iOS <<<  

 Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο κ. Τατάρ ανέφερε στους συνομιλητές του ότι ο λόγος που προχώρησαν σε κλείσιμο των οδοφραγμάτων ήταν τα μέτρα για την πανδημία και υπενθύμισε ότι προηγουμένως ήταν η ε/κ πλευρά που είχε προχωρήσει σε κλείσιμο κάποιων οδοφραγμάτων.

 

Σκέφτονται, είπε ο Ερσίν Τατάρ στους συνομιλητές του, να δημιουργήσουν ένα κανάλι επικοινωνίας με την «νότια» Κύπρο – κατά την έκφρασή του – και γι’ αυτό το λόγο έχει ο ίδιος αναθέσει καθήκοντα στον «υπουργό υγείας». «Του είπα, εσύ προσπάθησε να δημιουργήσεις επαφή με τον ομόλογό σου και με κάποια αρμόδια άτομα. Με τον ίδιο τρόπο, ο υπουργός εξωτερικών μας, Κουντρέτ Οζερσάι μέσω των ΗΕ θα μπορεί να κάνει κι αυτός κάποιες επαφές».  

Σύντομα, πρόσθεσε, θα αξιολογήσουν όλες αυτές τις ενέργειες και θα δοθεί ένα τέλος στον εγκλωβισμό των ατόμων που εργάζονται στο «νότο».  

Μιλώντας στην συνάντηση εκ μέρους των εργαζομένων  Ντερβίς Μπιλγκέ είπε ότι είναι περίπου 2000 άτομα που εδώ και δύο και πλέον μήνες αντιμετωπίζουν δυσκολίες λόγω του κλεισίματος των οδοφραγμάτων και αναμένουν από το «κράτος» τους – όπως είπε αναφερόμενος στο ψευδοκράτος – να επιτύχει την επαναλειτουργία των σημείων διέλευσης «με υγιή τρόπο» και να κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για να μην χάσουν τις δουλειές τους στο «νότο».

ΚΥΠΕ

Home