Τελειώνουν και Οικολόγοι - ΔΗΠΑ με τα ψηφοδέλτια

Τελειώνουν και Οικολόγοι - ΔΗΠΑ με τα ψηφοδέλτια

Πρώην Ακελικός βουλευτής στο ψηφοδέλτιο Οικολόγων -  Ανακοινώνει τις τελευταίες επαρχίες η Δημοκρατική Παράταξη 

Στην τελική ευθεία για συμπλήρωση ψηφοδελτίων βρίσκονται η Δημοκρατική Παράταξη - Συνεργασία Δημοκρατικών Δυνάμεων αλλά και το Κίνημα Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών με τα δύο κόμματα να αναμένεται να είναι τα επόμενα που θα συμπληρώσουν τα ψηφοδέλτια τους μετά το ΔΗΚΟ, την ΕΔΕΚ τον ΔΗΣΥ και το ΑΚΕΛ.

Συγκεκριμένα στην ΔΗΠΑ έχουν προχωρήσει τις προηγούμενες μέρες στις ανακοινώσεις για 4 επαρχίες ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρξουν οι ανακοινώσεις τόσο για την επαρχία Αμμοχώστο όσο και για την Επαρχία Κερύνειας.

Από εκεί και πέραν στους Οικολόγους έχουν ολοκληρωθεί μέχρι στιγμή οι επαρχιακές συνδιασκέψεις και έχουν ανακοινωθεί οι υποψήφιοι για τις επαρχίες Πάφου και Λεμεσού και Λάρνακας. 

Οι ανακοινώσεις για τις επαρχίες Λευκωσίας και Κερύνειας αναμένονται μετά τις συνδιασκέψεις της ερχόμενης Δευτέρας 15/2 ενώ για την επαρχία Αμμοχώστου μετά την επαρχιακή συνδιάσκεψη στις 22 Φεβρουαρίου. 

Αυτοί που έκλεισαν στην ΔΗΠΑ

Υπενθυμίζεται ότι η ΔΗΠΑ - Συνεργασία Δημοκρατικών Δυνάμεων έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής στην Επαρχία Λάρνακας τους Κόσσιφο Δημήτρη, Προκοπίου Γεώργιο, Τουλούρα Πάνο, Τρύφωνος Τρύφωνα,Χίνη Μιχάλη και Χρίστου Παρασκευά.

Για την Επαρχία Λεμεσού τους Καρογιάν Μάριος, Αναστασίου Πάνος, Βασιλείου Στέφανη. Βότσης Άγγελος,Γεωργίου Λένια,Γρηγορίου (Καλοπαίδη) Μαρίλια, Θεοδότου Μάριος, Νικολαΐδης Αντώνης, Νικολαΐδης Βύρωνας, Πλισς (Κωνσταντίνου) Άννα, Φιλίππου Πέτρος και Χριστοδούλου Χρίστος.

Στην Λευκωσία το ψηφοδέλτιο αποτελείται από τους Ανδρέου Ανδρέα, Αντωνίου Ελευθέριο,Γκοργκοριάν Ρόζαλη,Ελευθερίου Αντιγόνη (Νόνη),Θεοδωρίδη Περικλή, Ιωάννου Απόστολο, Ιωάννου Μιχάλη Κάττο Σωτήρη,Κερλένγκου Κώστα, Κρασιά Μιχάλη, Κυπριανού Άννα, Μουσιούττα Μαρίνο,Νεοφύτου Γιώργο,Νικολάου Θέα, Παναγή Σπύρο, Πενηνταέξ Γιώργο, Πιτσιλλίδη Ανδρέα,Σολωμού Αβραάμ, Τρυφωνίδη Αλέκο και Χριστοδούλου Χρίστο.

Στην Πάφο υποψήφιοι θα είναι η Δημητρίου Άντρη, ο Πέτρος Πέτρου, Ο Φωτίου Αντώνης και ο Χριστοδούλου Μάχημος Ανδρέας.

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω αυτό που απομένει είναι οι ανακοινώσεις για την Επαρχία Αμμοχώστου και Κερύνειας. Στην Αμμόχωστο πάντως στην ονοματολογία βρίσκονται οι Μάρκος Τράγκολας, Γιώργος Χατζηγιάννης , Μιχάλης Γιακουμής, Θεοδώρα Κυριάκου, Ανδρέας Θεμιστοκλέους, Αντώνης Μινίδης και Λάκης Ιωάννου ενώ στην Κερύνεια υποψήφιοι θα είναι οι Αδάμος Ασπρής και  Μιχάλης Σκορδής.

Υποψήφιος με Οικολόγους πρώην Βουλευτής του ΑΚΕΛ

Στους Οικολόγους τώρα ανακοινώθηκαν για την επαρχία Πάφου οι Αρκαδίου Νικόλας,Νεοκλέους Μαρία, Μάτσας Ορέστης και Χριστοφή Χρίστα Παναγιώτου.

Παράλληλα το Κίνημα ανακοίνωσε το ψηφοδέλτιο και της επαρχίας Λεμεσού και υποψήφιοι θα είναι οι  Νικόλας Δευτεράς,Ανδρέας Ευλαβής,Κυριάκος Κούρρης, Νεοφυτούλα (Φυτούλα) Νικολάου, Φρύνη Ονουφρίου Χριστοδούλου, Κώστας Ορουντιώτης, Σταύρος Παπαδούρης, Άλκης Παπής, Μόνικα Πιερίδου, Πάρης Πιττάκαρας, Μέλανη Στέλιου και Έτμοντ Χαγουίλα.

Σήμερα ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι για την επαρχία Λάρνακας όπου ξεχωρίζει η υποψηφιότητα του πρώην Βουλευτή του ΑΚΕΛ, Ιατροδικαστή Πανίκου Σταυριανού ενώ υποψήφιοι θα είναι επίσης, ο πρώην Δήμαρχος Λευκάρων Ανδρέας Σώσειλος, καθώς επίσης οι Λουκάς Στυλιανού, Νικόλας Αυξεντίου, Δημήτρης Πίτσιλλος, Χρήστος Ιωσηφίδης.

Από εκεί και πέραν στη Λευκωσία υποψήφιοι αναμένεται να είναι οι Χαράλαμπος Θεοπέμπτου, Έφη Ξάνθου, Νίκος Παυλίδης, Άδωνις Γιάγκου, Αλεξάνδρα Ατταλίδου, Αλεξία Σακαδάκη, Μαρία Κολά, Σταύρος Αλαμπρίτης και Γιώργος Ηλιάδης, Ανδρέας Χασαπόπουλος, Μιχάλης Παρασκευά, Άδωνης Παπακωνσταντίνου, Ανδρέας Ελευθεριάδης και Φώτος Φωτιάδης. 

Τέλος στη Αμμόχωστο υποψήφιοι θα είναι η Θεανώ Καλαβανά, Βάσω Πελεγκάρη και Τάσος Δημητριάδης. 

Home