Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Τελευταία μέρα για ποντάρισμα στις Προεδρικές - Οι αποδόσεις

Του Στέλιου Στυλιανού -
28.01.2023

Τελευταία μέρα για ποντάρισμα στις Προεδρικές - Οι αποδόσεις

Το μεγάλο φαβορί να κερδίσει τις Προεδρικές σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις

Τελευταία μέρα για ποντάρισμα στις Προεδρικές είναι η σημερινή καθώς η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων αποφάσισε όπως η παροχή υπηρεσιών στοιχήματος διεξάγεται μέχρι και επτά ημέρες πριν την εκλογική αναμέτρηση, δηλαδή μέχρι σήμερα 28 Ιανουαρίου 2023  και ώρα 23:59. 

Σκοπός όπως ανέφερε σε ανακοίνωση της η Αρχή Στοιχημάτων είναι η αποφυγή επηρεασμού του εκλογικού σώματος και η δημιουργία εντυπώσεων.Βάσει των προγνωστικών πάντως μεγάλο φαβορί για να είναι ο νικητής των Προεδρικών είναι ο Νίκος Χριστοδουλίδης. 

H Offsite News κατέγραψε τις αποδόσεις στο στοίχημα που έδιναν δύο στοιχηματικές εταιρείες όλη την εβδομάδα και σας παρουσιάζει τα αποτελέσματα. 

Συγκεκριμένα στο Stoiximan.com.cy o Νίκος Χριστοδουλίδης την περασμένη Δευτέρα άφηνε απόδοση για να είναι ο νικητής των Προεδρικών €1,10 ενώ χθες Παρασκευή η απόδοση του ανέβηκε στο €1,15. 

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου παρουσιάζεται ως το δεύτερο φαβορί να κερδίσει τις Προεδρικές με την απόδοση του να ξεκινά την Δευτέρα στο €5,50 ενώ την Παρασκευή η απόδοση του άφηνε €4.75. Την ίδια ώρα ο Ανδρέας Μαυρογιάννης άφηνε στο στοίχημα την Δευτέρα να είναι ο νικητής των εκλογών €12.00 ενω χθές Παρασκευή €18.00

Αναλυτικά οι τιμές στο stoiximan.com.cy την Δευτέρα και την Παρασκευή στους πιο κάτω πίνακες: 

1

1

Στο ίδιο επίπεδο είναι και οι τιμές που δίνουν οι βασικοί υποψήφιοι και στην bet365 με το Νίκο Χριστοδουλίδη να κυμαίνεται από €1,12 - €1,14 ενώ η απόδοση του Αβέρωφ Νεοφύτου βρίσκεται στα €5.00.

Την ίδια ώρα η απόδοση του Ανδρέα Μαυρογιάννη για να είναι ο νικητής των εκλογών κυμαίνεται από €17,00 - €19,00. 

Αναλυτικά οι αποδόσεις των υποψηφίων την Δευτέρα και την Παρασκευή στην bet.365.com.cy στους πιο κάτω πίνακες:

1

1

Home