Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Θα είναι ο Περδίκης υποψήφιος στις εκλογές; Τι λέει ο Θεοπέμπτου

Offsite Team -
07.02.2021

Θα είναι ο Περδίκης υποψήφιος στις εκλογές; Τι λέει ο Θεοπέμπτου

Thumbnail
Θέλει 3-4 βουλευτές ο Πρόεδρος των Οικολόγων στη νέα Βουλή - Τι είπε στην Εκπομπή ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Για τις Βουλευτικές Εκλογές και τον στόχο του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών μίλησε στον Παναγιώτη Τσαγγάρη και την εκπομπή ''Παρασκήνιο'' στην Digital Tv, ο Πρόεδρος Χαράλαμπος Θεοπέμπτου. Στόχος όπως είπε των Οικολόγων είναι να εκλέξουν περισσότερους βουλευτές από τις προηγούμενες εκλογές και μίλησε για 3-4 βουλευτές. Όσον αφορά το αν θα είναι υποψήφιος ο κ. Περδίκης είπε ότι αν χρειαστεί να συνεισφέρει θα αξιοποιηθεί. 

Πότε θα ανακοινωθούν τα ψηφοδέλτια

‘’Ξεκινάμε με το ψηφοδέλτιο της Πάφου και μετά μία μία τις υπόλοιπες επαρχίες. Μέχρι τις 20-22 Φεβρουαρίου θα έχουμε εξαγγελίες όλων των ψηφοδελτίων’’.

Γιατί υπάρχει καθυστέρηση;

‘’Τα ψηφοδέλτια είναι καταρτισμένα. Το πρόβλημα είναι οι διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσουμε γιατί τα μέτρα λόγω κορωνοιου μας δυσκολεύουν. Τα καταστατικά μας προβλέπουν συνεδρίες, ψηφοφορίες, διαδικασίες και πρέπει να τα κάνουμε διαδικτυακά. Υπάρχουν όμως προβλήματα. Πώς ψηφίζεις διαδικτυακά; Θέλει συστήματα, είναι αρκετά τα προβλήματα. Όλα τα κόμματα αντιμετωπίζουν προβλήματα. Κάποιοι σκέφτονται να περνάς με αυτοκίνητο και να ψηφίζεις’’

 

Στις προηγούμενες εκλογές λάβατε ως Οικολόγοι 4.81% . Ο στόχος στις Βουλευτικές Μαΐου;

‘’Ο στόχος είναι να βγάλουμε μεγαλύτερο αριθμό βουλευτών απ’ ότι βγάλαμε την προηγουμενη φορα. Οπόταν όσο περισσότερους έχουμε τόσο πιο ευτυχισμένος θα ειμαι . Νομίζω 3-4 Βουλευτές θα τους έχουμε στη νέα Βουλή’’

Ο κ. Περδίκης θα είναι υποψήφιος;

‘’Ο κ. Περδίκης  έδωσε παραίτηση από Πρόεδρος του κόμματος γιατί δεν θα ήταν υποψήφιος στις Βουλευτές εκλογές. Εμείς τον έχουμε δίπλα μας, αν χρειαστεί να συνεισφέρει θα τον αξιοποιήσουμε’’.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ:

 

Home