Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Θέμα διαγραφής Χριστοδουλίδη στο ΔΗΣΥ σήμερα

Του Στέλιου Στυλιανού -
12.07.2022 - 06:10

Θέμα διαγραφής Χριστοδουλίδη στο ΔΗΣΥ σήμερα

Συνέρχεται στις 6 το απόγευμα το Πολιτικό Γραφείο - Στελέχη αναμένεται να ζητήσουν την διαγραφή του τέως ΥΠΕΞ

Συνέρχεται στις 6 το απόγευμα την αίθουσα εκδηλώσεων της ΠΟΕΔ το Πολιτικό Γραφείο του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Offsite News στην ατζέντα της συνεδρίασης βρίσκονται οι τελευταίες εξελίξεις όπως έχουν διαμορφωθεί στο  Κυπριακό, αλλά και οικονομία.

>>> ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ: Θα τον διαγράψουν; Ε, και; <<<

Την ίδια ώρα κατά την διάρκεια της συνεδρίασης αναμένεται ότι θα γίνει και απολογισμός του ιδεολογικού και πολιτικού συνεδρίου του κόμματος που πραγματοποιήθηκε στις 19 και 20 Ιουνίου. 

Παράλληλα θα υπάρξει συζήτηση για το προεκλογικό πρόγραμμα του ΔΗΣΥ στο σύνολο του αλλά και για τους 8 πυλώνες και 100 άξονες πολιτικής που παρουσίασε ο ίδιος ο Αβέρωφ Νεοφύτου στις 4 Ιουλίου.

Πέραν των πιο πάνω αναμένεται το Πολιτικό Γραφείο να απασχολήσει και το ζήτημα της διαγραφής ή όχι του Νίκου Χριστοδουλίδη αλλά και στελεχών που τον στηρίζουν δημόσια και προέρχονται από τον Δημοκρατικό Συναγερμό. 

Πάντως αρκετά Συναγερμικά στελέχη είναι της άποψης ότι η διαγραφή του από το κόμμα είναι μονόδρομος και αναφέρουν με νόημα ότι ο ίδιος παρέκαμψε τις κομματικές διαδικασίες και είναι σήμερα υποψήφιος του ΔΗΚΟ.

Την ίδια ώρα δεν μπορεί να αποκλειστεί ούτε και η διαγραφή άλλων στελεχών οι οποίοι είναι επί καθημερινής βάσης στο πλευρό του Νίκου Χριστοδουλίδη όπως η Δημοτική Σύμβουλος Λεμεσού Μαρίνα Χατζημανώλη Γλυκή αλλά και του τέως Βουλευτή Πάφου, Κωστάκη Κωνσταντίνου. 

Home