Θεοχάρους: Ανόητοι και βλάκες όσοι με αποκαλούν ρατσίστρια

Την παραδοχή πως ήταν μέλος του ΚΚΕ την περίοδο της Χούντας, έκανε η Ελένη Θεοχάρους

Ανόητους και βλάκες χαρακτήρισε η Ευρωβουλευτής και Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγή, Ελένη Θεοχάρους, όσους την αποκαλούν ρατσίστρια.

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου η κα. Θεοχάρους ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα στο φως» στο Ράδιο Πρώτο, σε ένα πολιτικό debate με τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή, Τ/κ ακαδημαϊκό Νιαζί Κιζίλγιουρεκ. Δύο προσωπικότητες με εντελώς διαφορετικές απόψεις, τόσο στο Κυπριακό αλλά και σε άλλα σημαντικά ζητήματα.

Διαβάστε επίσης: Κυπριακό: Λίγο πριν την (συγ)κρούση των δύο ηγετών

Σε τοποθέτηση των δημοσιογράφων της εκπομπής ότι και η ίδια έχει κατηγορηθεί εντός Κύπρου από διάφορους για ρατσισμό, η κα Θεοχάρους πήρε το λόγο και ξεκαθάρισε τα πράγματα χαρακτηρίζοντας ανόητους και βλάκες όσους την κατηγορούν για ρατσισμό, ενώ αντέστρεψε τους χαρακτηρισμούς σε όσους το κάνουν αυτό. 

Υπενθύμισε τις επισκέψεις της σε Γάζα και άλλες εμπόλεμες ζώνες και τη δράση της σε όλο τον κόσμο για να ενδυναμώσει το επιχείρημα ότι δεν είναι σε καμιά περίπτωση ρατσίστρια. 

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η κα. Θεοχάρους προχώρησε επίσης στην αποκάλυψη ότι επί καιρώ Χούντας υποστήριζε το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας τονίζοντας πως "ποιος είναι αυτός που όταν η Χούντα ήταν στην εξουσία δεν στήριζε ΚΚΕ"...  

8