Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Θέση Αντιπροέδρου του ΔΗΣΥ διεκδικεί επίσημα η Σάβια Ορφανίδου

Offsite Team -
14.03.2023

Θέση Αντιπροέδρου του ΔΗΣΥ διεκδικεί επίσημα η Σάβια Ορφανίδου

Επ. Ελέγχου: Εξετάστηκαν οι εκθέσεις ΓΕ για ΟΧΣ
Δεν διεκδικεί άλλο κομματικό αξίωμα ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Δημήτρης Δημητρίου

Μία εκ των τριών θέσεων Αντιπροέδρων του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ) διεκδικεί η βουλευτής Λευκωσίας του κόμματος, Σάβια Ορφανίδου.

Σε ανακοίνωσή της η βουλευτής αναφέρει ότι «πίστευα και πιστεύω ότι η πολιτική πρέπει να στηρίζεται σε αρχές και αξίες και θέλει συλλογική δουλειά και προσήλωση για να πετύχουμε τους κοινούς μας στόχους».

«Όραμα μου, πιστεύω μου, και επιδίωξη μου ένας ισχυρός Δημοκρατικός Συναγερμός που αφήνει οριστικά πίσω του ότι μας πλήγωσε και μας πίκρανε. Όραμά και επιδίωξή μου είναι επίσης, ένα κόμμα που θα είναι δίπλα στον άνθρωπο και στα καθημερινά του προβλήματα», συνεχίζει η κ. Ορφανίδου.

Καταλήγοντας ζητεί τη στήριξη των μελών του ΔΗΣΥ, «για να συμπορευτούμε μαζί με την Πρόεδρο της παράταξης, Αννίτα Δημητρίου και με τα άλλα αξιόλογα στελέχη, για να οδηγήσουμε τον Δημοκρατικό Συναγερμό στην νέα εποχή που όλοι μαζί οραματιζόμαστε, την εποχή της ενότητας, της προοπτικής, και των μεγάλων αποφάσεων για την Κύπρο μας».

Δεν διεκδικεί άλλο κομματικό αξίωμα ο βουλευτής ΔΗΣΥ Δημήτρης Δημητρίου

Στο μεταξύ δεν θα διεκδικήσει άλλη θέση στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού στις εκλογές της 7ης του Μάη, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής Δημήτρης Δημητρίου, ο οποίος είχε διεκδικήσει την προεδρία του κόμματος, εκφράζοντας παράλληλα στήριξη στη νέα Πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Δημητρίου αναφέρει, επίσης, ότι δεν είναι «κυνηγός καρεκλών» και ούτε χρειάζεται καρέκλα για να υπηρετήσει  την ενότητα του κόμματος του.

Προσθέτει ότι «μου αρκεί η θέση που ο Συναγερμικός κόσμος μου εμπιστεύθηκε ως Βουλευτή Λευκωσίας και Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Θεσμών για να συνεχίσω να μάχομαι για ένα καλύτερο ΔΗΣΥ με καθαρές θέσεις για πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά ζητήματα.

Αναφέρει, τέλος, ότι θα εισηγηθεί στην Πρόεδρο του ΔΗΣΥ, να προωθήσουν όσες από τις προτάσεις του τη βρίσκουν σύμφωνη και «να βελτιώσουμε άλλες για το καλό του κόμματος μας».

ΚΥΠΕ 

Home