Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Θλίψη στον ΔΗΣΥ - «Η Ζέτα άφησε το στίγμα της στην πολιτική ζωή»

Offsite Team -
07.06.2022

Θλίψη στον ΔΗΣΥ - «Η Ζέτα άφησε το στίγμα της στην πολιτική ζωή»

Μεσίστιες οι σημαίες στον ΔΗΣΥ - Αναβάλλονται όλες οι εκδηλώσεις του κόμματος

Μεσίστιες θα κυματίζουν οι σημαίες στο κτίριο του ΔΗΣΥ και σε όλα τα κτίρια της παράταξης. Αυτό αποφασίστηκε κατά την συνεδρίαση της Ολομέλειας του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΣΥ, για την απώλεια της υπουργού Εργασίας Ζέτας Αιμιλιανίδου.

Σε ανακοίνωσή του ο ΔΗΣΥ σημειώνει πως «θρηνούμε την απώλεια μιας φίλης, συναγωνίστριας της παράταξής μας που άφησε το στίγμα της στην πολιτική ζωή του τόπου μέσα από την προσήλωσή της και τη διαρκή της προσφορά στον άνθρωπο και στην κοινωνία με απώτερο άξονα το καλό της πατρίδας μας».

>>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά την Ζέτα Αιμιλιανίδου

Αυτούσια η ανακοίνωση του ΔΗΣΥ

Με θλίψη η ηγεσία και τα στελέχη του Δημοκρατικού Συναγερμού αποχαιρετούμε τη Ζέτα Αιμιλιανίδου.

Θρηνούμε την απώλεια μιας φίλης, συναγωνίστριας της παράταξής μας που άφησε το στίγμα της στην πολιτική ζωή του τόπου μέσα από την προσήλωσή της και τη διαρκή της προσφορά στον άνθρωπο και στην κοινωνία με απώτερο άξονα το καλό της πατρίδας μας.

Η Ζέτα Αιμιλιανίδου, ο χαρακτήρας και το έργο της, θ’ αποτελούν για πάντα παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας.

Σε συνεδρίαση της Ολομέλειας του Εκτελεστικού Γραφείου αποφασίστηκαν οι τρόποι με τους οποίους ο Δημοκρατικός Συναγερμός θα τιμήσει τη Ζέτα Αιμιλιανίδου.  

Οι σημαίες στο κτίριο του Δημοκρατικού Συναγερμού αλλά και σε όλα τα κτίρια της παράταξης θα κυματίζουν μεσίστιες μέχρι και την ημέρα της κηδείας, ο Πρόεδρος και σύσσωμη η ηγεσία του κόμματος θα παραβρεθούν στην κηδεία της Ζέτας Αιμιλιανίδου ενώ αναβάλλονται οι προγραμματισμένες προσεχείς εκδηλώσεις.

Αποχαιρετούμε με βαρύτατη θλίψη τη Ζέτα Αιμιλιανίδου, συλλυπούμενοι την οικογένεια, τους οικείους και τους συγγενείς, τον γιο της Αχιλλέα και τα αδέλφια της Μαίρη και Δώρο.

Ο πόνος τους είναι και δικός μας. 

Home