Τι αναφέρει η Κυβέρνηση για την συνάντηση Αναστασιάδη - Νικόλα

Τι αναφέρει η Κυβέρνηση για την συνάντηση Αναστασιάδη - Νικόλα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει συναντήσεις και με άλλους πολιτικούς ηγέτες

Νομοσχέδια για μεταρρυθμίσεις τα οποία βρίσκονται ενώπιον της Βουλής προς ψήφιση ήταν το αντικείμενο συζήτησης που είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, με τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλο, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Επιβεβαιώνοντας την πραγματοποίηση της συνάντησης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ερωτηθείς σχετικά, πως αυτή έγινε με πρωτοβουλία του Προέδρου Αναστασιάδη.

«Αντικείμενο της συνομιλίας τους ήταν μεταρρυθμίσεις που πρέπει να προχωρήσουν, και συγκεκριμένα κάποια νομοσχέδια τα οποία βρίσκονται στη Βουλή, όπως είναι η μεταρρύθμιση στον τομέα της απονομής της δικαιοσύνης, η μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης, η μεταρρύθμιση της δημόσιας υπηρεσίας κ.α. Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης άκουσε τις απόψεις του κ. Παπαδόπουλου επί των θεμάτων αυτών», είπε ο κ. Προδρόμου.

Ανέφερε επίσης πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει συναντήσεις και με άλλους πολιτικούς ηγέτες για τα ίδια θέματα στο πλαίσιο της προσπάθειας να προχωρήσουν αυτές οι μεταρρυθμίσεις.

Home