Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Τι έγινε στη σύσκεψη των επιτελείων των υποψηφίων για τα debates

Offsite Team -
06.07.2022

Τι έγινε στη σύσκεψη των επιτελείων των υποψηφίων για τα debates

Συζητήθηκε η πρόταση ΡΙΚ για τα debates - Θα ζητήσουν συναντήσεις με όλα τα κανάλια

Διαβουλεύσεις με το ΡΙΚ αλλά και τα ιδιωτικά κανάλια για την διεξαγωγή debates αρχίζουν τα επιτελεία των υποψηφίων Προέδρων για την Δημοκρατία. Αυτό αποφασίστηκε στη σημερινή (6/7) σύσκεψη των επιτελείων την οποία απασχόλησε το θέμα των debates. 

>>> Δείτε τις ημερομηνίες των πρώτων debates του ΡΙΚ 

Συζητήθηκε αρχικά η πρόταση του ΡΙΚ για την διεξαγωγή 5 debates μέσα στον Σεπτέμβριο και αποφασίστηκε όπως αύριο Πέμπτη ζητηθεί επίσημη συνάντηση με το ΡΙΚ, για να επεξηγηθεί το πλάνο της κρατικής τηλεόρασης για τα debates. Ένα ερώτημα που προκύπτει είναι εάν τα 5 debates γίνουν σε συνεργασία και με τα ιδιωτικά κανάλια ή αν θα γίνουν μόνο από το ΡΙΚ. 

>>> Αντίδραση Χριστοφίδη για debates: Ίσες εμφανίσεις για όλους

 Παράλληλα τα 8 επιτελεία θα ζητήσουν τις επόμενες μέρες συνάντηση και με τους Διευθυντές των Ιδιωτικών Καναλιών, για να διαφανεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση για διεξαγωγή debates. Ήδη ορίστηκε συνάντηση με το ΣΙΓΜΑ. 

Τα επιτελεία θέλουν να ξεκαθαρίσει γενικά και τι θα γίνει και μετά τον Σεπτέμβρη όσον αφορά τα debates. 

>>> Δείτε ΕΔΩ: Η πρόταση αντίδραση ΔΗΣΥ για τα debates του ΡΙΚ

 Σημειώνεται ότι πέραν των 5 υποψηφίων των οποίων εκπρόσωποι συμμετείχαν στην πρώτη συνάντηση (Αβέρωφ Νεοφύτου, Ανδρέα Μαυρογιάννη, Γιώργου Κολοκασίδη, Μάριου Ηλιάδη και Αχιλλέα Δημητριάδη) στη σημερινή συνάντηση παρευρέθηκαν και τα επιτελεία Νίκου Χριστοδουλίδη, Χρίστου Χρίστου και Κωνσταντίνου Χριστοφίδη. Παράλληλα θετικός στην πραγματοποίηση Debate είναι και ο υποψήφιος Χριστόδουλος Πρωτοπαπάς.

Home