Τι είπε η Αννίτα στο Πολιτικό Γραφείο του ΔΗΣΥ

Τι είπε η Αννίτα στο Πολιτικό Γραφείο του ΔΗΣΥ

Καταχειροκροτήθηκε η Πρόεδρος της Βουλής στην παρέμβαση της για τις Προεδρικές

Συνεχίζεται ο απόηχος της χθεσινής συνεδρίασης του διευρυμένου πολιτικού γραφείου του ΔΗΣΥ με στελέχη του κόμματος μάλιστα να αφήνουν αιχμές κατά του υπουργού Εξωτερικών για την μη παρουσία του στην συνεδρίαση.

Χαρακτηριστική ήταν η τοποθέτηση της Προέδρου της Βουλής με του παρόντες μάλιστα να ξεσπούν σε παρατεταμένα χειροκροτήματα μετά την τοποθέτηση της. 

>>>>>>>>>>>> Αναλυτικά τα όσα λέχθηκαν στο Πολιτικό Γραφείο του ΔΗΣΥ ΕΔΩ

Η Αννίτα Δημητρίου στη σύντομη αλλά «γεμάτη» με νόημα παρέμβαση της είπε μεταξύ άλλων πως ο ΔΗΣΥ διαθέτει ένα δημοκρατικό Καταστατικό και πως όσοι είναι μέλη του πρέπει να το σέβονται και να το ακολουθούν.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Η στιγμή ωστόσο που η αίθουσα «γέμισε» από χειροκροτήματα ήταν όταν η Πρόεδρος της Βουλής είπε: Όσοι το σέβονται το ακολουθούν. Όσοι δεν το σέβονται και δεν θέλουν να το σεβαστούν τότε είναι θέμα δικό τους και μπορούν να ακολουθήσουν το δρόμο τους αλλά εκτός ΔΗΣΥ.

Σημειώνεται ότι ιδιαίτερη αναφορά στην Πρόεδρο της Βουλής έκανε και κατά την ομιλία του και ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου ο οποίος τόνισε ότι με την εκλογή της στην Προεδρία του ΔΗΣΥ πέτυχε για πρώτη φορά να προέρχονται από το ίδιο κόμμα Πρόεδρος της Δημοκρατίας και Πρόεδρος της Βουλής.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Παράλληλα ανέφερε ότι ο ΔΗΣΥ στις Προεδρικές του 2023 θέλει να πετύχει ακόμη μια πρωτιά και να γίνει το πρώτο κόμμα που εκλέγει Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τρίτη συνεχόμενη θητεία. 

Home