Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Γκουτέρες

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Γκουτέρες

Προσβλέπει στη συνάντηση 9ης Αυγούστου, είπε ο ΓΓ ΟΗΕ στον Πρόεδρο σε τηλεφωνική επικοινωνία

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη ο ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες ανέφερε ότι προσβλέπει στην συνάντηση της 9ης Αυγούστου και επανέλαβε ότι ο ίδιος είναι απόλυτα δεσμευμένος στην προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών για επίλυση του Κυπριακού, προσθέτοντας ότι θα παραμείνει σε επαφή για τα επόμενα βήματα, αναφέρει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος σε γραπτή δήλωσή του.

«Σε τηλεφωνική επικοινωνία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη με τον ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, ο κ. Γκουτέρες ευχήθηκε στον Πρόεδρο ταχεία ανάρρωση», αναφέρει ο κ. Προδρόμου, σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας.

Κατά τη συνομιλία τους, προσθέτει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, «ο ΓΓ των ΗΕ διεμήνυσε ότι προσβλέπει στη συνάντηση του Προέδρου με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη στις 9 Αυγούστου και επανέλαβε ότι ο ίδιος είναι απόλυτα δεσμευμένος στην προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών για επίλυση του Κυπριακού, προσθέτοντας ότι θα παραμείνει σε επαφή για τα επόμενα βήματα».

 
Home