Την Πέμπτη στην Κύπρο ο Μπορέλ - Συναντήσεις με ΠτΔ, ΥΠΕΞ, ΥΠΑΜ

Την Πέμπτη στην Κύπρο ο Μπορέλ - Συναντήσεις με ΠτΔ, ΥΠΕΞ, ΥΠΑΜ

Κομισιόν: Κατάσταση στην Α. Μεσόγειο και συνεργασία σε ασφάλεια και άμυνα θα συζητήσει στη Λευκωσία ο Μπορέλ

Η κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο και ζητήματα σχετικά με τη συνεργασία στους τομείς της ασφάλειας και της άμυνας στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα είναι μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν κατά τις συναντήσεις που θα έχει στην Κύπρο στις 25 και 26 Ιουνίου ο Ύπατος Εκπρόσωπος της ΕΕ για Θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφαλείας, Ζοζέπ Μπορέλ, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γραφείου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο.

>>> Τώρα η Offsite και σε app. Κατεβάστε ΕΔΩ για Android και ΕΔΩ για iOS <<<  

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως "ο ανώτατος διπλωμάτης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Ύπατος Εκπρόσωπος/Αντιπρόεδρος Josep Borrell Fontelles πραγματοποιεί επίσκεψη στην Κύπρο την Πέμπτη 25 Ιουνίου και Παρασκευή 26 Ιουνίου".  

 

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Ύπατος Εκπρόσωπος θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Υπουργό Άμυνας Σάββα Αγγελίδη, προστίθεται.

 

"Η κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο και ζητήματα σχετικά με την συνεργασία στους τομείς της ασφάλειας και της άμυνας στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα είναι μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν κατά τις συναντήσεις που θα έχει ο κ. Borrell στην Κύπρο", καταλήγει η ανακοίνωση.

ΚΥΠΕ

Home