Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Τοποθετήθηκε ο Χριστοδουλίδης για το «έγγραφο» με ΔΗΚΟ

Offsite Team -
28.11.2022 - 16:48

Τοποθετήθηκε ο Χριστοδουλίδης για το «έγγραφο» με ΔΗΚΟ

«Δεν υπάρχει μυστική συμφωνία με κανέναν»

Τοποθέτηση υπήρξε από τον υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη για το έγγραφο που παρουσίασε η εφημερίδα Πολίτης το οποίο παρουσιάζεται από την ίδια εφημερίδα ως «ad hoc έγγραφο που ετοιμάστηκε κατά τη φάση έναρξης της διαπραγμάτευσης των δύο πλευρών» και παρουσιάζεται ως μυστική συμφωνία ΔΗΚΟ - Χριστοδουλίδη

Συγκεκριμένα ο υποψήφιος Πρόεδρος μιλώντας στο Omega ανέφερε:

«Υπάρχει μια προσπάθεια από κάποιους να στείλουν ένα μήνυμα στους Συναγερμικούς οι οποίοι στηρίζουν την υποψηφιότητα μου και στελέχη του Δημοκρατικού Συναγερμού και πρώην, απλοί ψηφοφόροι να δώσουν μια εικόνα ότι ανήκω σε ένα άλλο πολιτικό χώρο. Δεν ανήκω. Εκεί που ανήκω, είχα την τόλμη, το είπα δημόσια και δεν έχω απολύτως τίποτε να κρύψω». 

>>> ΔΗΣΥ: Τον αχταρμά της κοινοπραξίας δεν θα τον πληρώσει ο λαός

Παράλληλα ο κύριος Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι ούτε Ευρωβουλευτής θέλει να γίνει ούτε Δήμαρχος σημειώνοντας ότι αν ήθελε αξιώματα θα έμπαινε σε συμβιβασμούς.

>>> ΔΗΚΟ: Διαψεύδει δημοσίευμα για μυστική συμφωνία με Χριστοδουλίδη

Την ίδια ώρα μάλιστα τόνισε ότι παρά την άρνηση του Αβέρωφ Νεοφύτου στο debate ότι ο Συναγερμός θα είναι στην αντιπολίτευση αν εκλεγεί ο ίδιος ανέφερε ότι στελέχη του Δημοκρατικού Συναγερμού θα είναι στην κυβέρνηση του όπως και προσωπικότητες από άλλους πολιτικούς χώρους εάν και εφόσον ο λαός τον  τιμήσει με τη ψήφο του. 

«Δεν υπάρχει μυστική συμφωνία με κανέναν. Η μόνη συμφωνία που έχω είναι με τον κυπριακό λαό.  Είναι το προεκλογικό μου πρόγραμμα. Εκεί θα κριθώ και δεν πρόκειται να εμπλακώ. Το κάνω συνειδητά, όχι τώρα. Από τον καιρό που ήμουν κυβερνητικός εκπρόσωπος. Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε τέτοιου είδους συζητήσεις. Έλεγαν για 18 σημεία τώρα βρέθηκε μια δήθεν μυστική συμφωνία. Δεν υπάρχει» ήταν το καταληκτικό σχόλιο του υποψήφιου Προέδρου. 

Home