Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Τσελίκ: Δε διαγράφεται ο Ατατούρκ σκίζοντας βιβλία

Offsite Team -
09.09.2021 - 07:32

Τσελίκ: Δε διαγράφεται ο Ατατούρκ σκίζοντας βιβλία

Ασέβεια προς το τουρκικό έθνος το σκίσιμο της σελίδας λέει ο Τσελίκ

Αυτοί που δε σέβονται τον Ατατούρκ θα βρίσκουν πάντα την Τουρκία και το τουρκικό έθνος απέναντί τους, δηλώνει ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος Ομέρ Τσελίκ, προσθέτοντας ότι κανείς δεν μπορεί να διαγράψει από την ιστορία τον Ατατούρκ σκίζοντας σχολικά βιβλία.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Σε δήλωσή του στον λογαριασμό του στον τουίτερ, ο Ομέρ Τσελίκ αναφέρει ότι «η εντολή των αρμοδίων της ‘ε/κ διοίκησης’ να σκίσουν τη σελίδα στην οποία γίνεται αναφορά στον Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ είναι έκφραση εχθρότητας προς τις αξίες μας που εκπροσωπούνται από τον Ατατούρκ. Καταδικάζουμε αυτήν την ασέβεια προς το τουρκικό έθνος και τον ιδρυτή του τουρκικού κράτους».

Κατά τον κ. Τσελίκ, «αυτή η εχθρική στάση είναι μια αναχρονιστική στάση απέναντι στην προσέγγιση ’ειρήνης στο σπίτι, ειρήνης στον κόσμου’ που εκπροσωπεί ο Ατατούρκ. Αυτή η βάρβαρη προσέγγιση των αξιωματούχων της ε/κ διοίκησης’ είναι καθαρή ένδειξη της μη θέλησης των Ε/κ να ζήσουν μαζί με τους Τ/κ. Είναι ιστορικό γεγονός ότι ο ηγέτης της Ελλάδας, ο Βενιζέλος, που ηττήθηκε στον πόλεμο, πρότεινε τον Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, τον νικητή του πολέμου, για το Νόμπελ Ειρήνης το 1934».

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Υπενθυμίζοντας στους Έλληνες και Ε/κ ηγέτες αυτήν την ιστορική κληρονομιά, είπε, «τους καλούμε να την αντιμετωπίσουν. Αυτοί που δε σέβονται τον Ατατούρκ θα βρίσκουν πάντα την Τουρκία και το τουρκικό έθνος απέναντί τους. Κανείς δεν μπορεί να διαγράψει από την ιστορία τον Ατατούρκ, ο οποίος ήταν η έμπνευση των καταπιεσμένων εθνών σκίζοντας σχολικά βιβλία».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Home