Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Τσιρίδου για ακτοπλοϊκή: Συνταξιδιώτης αλλά και καπετάνιος ο ΔΗΣΥ

Offsite Team -
20.06.2022 - 14:09

Τσιρίδου για ακτοπλοϊκή: Συνταξιδιώτης αλλά και καπετάνιος ο ΔΗΣΥ

Η Βουλεύτρια του ΔΗΣΥ χαιρετίζει την επανέναρξη της ακτοπλοϊκής γραμμής μεταξύ Λεμεσού και Πειραιά

«Η χθεσινή ημέρα είναι ιστορική αφού η Κύπρος, με κέντρο τη Λεμεσό,  αποκτά ξανά θαλάσσια σύνδεση με ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια της Ευρώπης, τον Πειραιά μέσω βολικών δρομολογίων».

>>> Διαβάστε επίσης: Ανέλαβε χρέη DJ στο πλοίο ο Υφυπουργός Ναυτιλίας (ΒΙΝΤΕΟ) <<<

Αυτό τόνισε σε δήλωση της η Βουλεύτρια του ΔΗΣΥ Φωτεινή Τσιρίδου, χαιρετίζοντας την επανέναρξη της ακτοπλοϊκής γραμμής μεταξύ του Λιμανιού Λεμεσού και του Λιμανιού του Πειραιά.

Παράλληλα, η κα. Τσιρίδου επεσήμανε ότι ο «Δημοκρατικός Συναγερμός θα είναι, όπως πάντοτε, συνταξιδιώτης αλλά και καπετάνιος σε αυτό το μακρύ ταξίδι που οδηγεί την Κύπρο σε ήρεμα και βιώσιμα νερά».

>>> Διαβάστε επίσης: Σάλπαρε για Πειραιά από Λεμεσό το M/V Daleela - Φώτο και Video <<<

Αυτούσια η δήλωση της κα. Τσιρίδου:

«Πέρασαν 21 ολόκληρα χρόνια για να συνδεθεί μέσω  θάλασσας ξανά η Κύπρος με την Ελλάδα.

Η χθεσινή ημέρα είναι ιστορική αφού η Κύπρος, με κέντρο τη Λεμεσό,  αποκτά ξανά θαλάσσια σύνδεση με ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια της Ευρώπης, τον Πειραιά μέσω βολικών δρομολογίων.

Οι επίμονες προσπάθειες της κυβέρνησης, η μεθοδική δουλειά του Υφυπουργείου Ναυτιλίας με τον Υφυπουργό Βασίλη Δημητριάδη στο τιμόνι, η πρωτοπόρος σκέψη των εμπνευστών αυτής της πρωτοβουλίας και ανθρώπων της παράταξης μας Νίκου Τορναρίτη και Αννίτας Δημητρίου, αλλά  και η συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων φέρνουν ένα αποτέλεσμα που θα μνημονεύεται για χρόνια.

Μεγαλώνουμε, επεκτεινόμαστε, βελτιωνόμαστε και δυναμώνουμε.

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός θα είναι -όπως πάντοτε- συνταξιδιώτης αλλά και καπετάνιος σε αυτό το μακρύ ταξίδι που οδηγεί την Κύπρο σε ήρεμα και βιώσιμα νερά».

Home