Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Τζώρτζια: Η κρυφή συμφωνία βρίσκεται στα συρτάρια του Νίκου

Offsite Team -
29.11.2022 - 11:27

Τζώρτζια: Η κρυφή συμφωνία βρίσκεται στα συρτάρια του Νίκου

Η βουβή υποψηφιότητα Χριστοδουλίδη που στηρίζεται σε κρυφές ατζέντες αποτελεί ρίσκο για τη χώρα

Οι συνέταιροι της κοινοπραξίας ας συνεννοηθούν επιτέλους μεταξύ τους, αναφέρει σε δήλωση της η Τζώρτζια Κωνσταντίνου-Παναγιώτου, Εκπροσώπος Τύπου του Κεντρικού Εκλογικού Επιτελείου του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Αβέρωφ Νεοφύτου για μυστική συμφωνία Παπαδόπουλου-Χριστοδουλίδη.

>>> ΔΗΚΟ: Αποφασίζει η Γραμματεία για το «έγγραφο» που άναψε φωτιές 

Όπως αναφέρει, ο Νίκος Χριστοδουλίδης υποστήριξε ότι τα 18 σημεία της μυστικής συμφωνίας που ετοίμασε η Γραμματεία του ΔΗΚΟ, δεν υπάρχουν και ο Νικόλας Παπαδόπουλος από την άλλη πλευρά, έχει δημόσια δηλώσει ότι συμφώνησαν σε όλα, χωρίς να αλλάξει ούτε τελεία.

>>> ΕΔΕΚ: Καμία συμφωνία πίσω από κλειστές πόρτες με Χριστοδουλίδη

Η κρυφή συμφωνία υπάρχει στα συρτάρια του Νίκου Χριστοδουλίδη αναφέρει η Εκπρόσωπος του επιτελείου Αβέρωφ Νεοφύτου και ο πολίτης απαιτεί από τους υποψηφίους του διαφάνεια και ειλικρίνεια.

>>> Τοποθετήθηκε ο Χριστοδουλίδης για το «έγγραφο» με ΔΗΚΟ

Διαβάστε αυτούσια την γραπτή δήλωση της Εκπροσώπου:

«Οι συνέταιροι της κοινοπραξίας ας συνεννοηθούν επιτέλους μεταξύ τους. 

Χτες ο Νίκος Χριστοδουλίδης υποστήριξε ότι τα 18 σημεία της μυστικής συμφωνίας που ετοίμασε η Γραμματεία του ΔΗΚΟ, δεν υπάρχουν.  Ο Νικόλας Παπαδόπουλος από την άλλη πλευρά, έχει δημόσια δηλώσει ότι συμφώνησαν σε όλα, χωρίς να αλλάξει ούτε τελεία.

Ποιος λέει ψέματα;

Η μυστική συνεννόηση του κ. Χριστοδουλίδη με το ΔΗΚΟ ενώ ήταν ακόμα Υπουργός. Η λογοκλοπή της ομιλίας Κασουλίδη. Οι ψεύτικοι λογαριασμοί στα κοινωνικά δίκτυα. Η διάψευση του κ. Χριστοδουλίδη από τον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Οι διάφορες κρυφές συμφωνίες με τα κόμματα που τον στηρίζουν, αποδεικνύουν ένα γεγονός: Ο κ. Χριστοδουλίδης λέει για άλλη μια φορά ψέματα. 

Η κρυφή συμφωνία υπάρχει στα συρτάρια του. Ο πολίτης απαιτεί από τους υποψηφίους του διαφάνεια και ειλικρίνεια. Τι θα κάνουν για την οικονομία και για το Κυπριακό.

Ποτέ στην ιστορία των Προεδρικών εκλογών δεν υπήρξαν ανάλογες κρυφές συμφωνίες. Κανένας υποψήφιος δεν συνωμοτούσε πίσω από την πλάτη του λαού.

Η βουβή υποψηφιότητα του κ. Χριστοδουλίδη που στηρίζεται σε κρυφές ατζέντες αποτελεί ρίσκο για τη χώρα. Μόνο ο Δημοκρατικός Συναγερμός και ο Αβέρωφ Νεοφύτου μπορούν να εγγυηθούν τη σταθερότητα και τη δυνατή οικονομία».

Home