Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Τζώρτζια:Επικοινωνιακό τέχνασμα περί κυβερνήσεως εθνικής ενότητας

Offsite Team -
24.11.2022 - 15:25

Τζώρτζια:Επικοινωνιακό τέχνασμα περί κυβερνήσεως εθνικής ενότητας

"Tα αξιώματα είναι τα μόνα που ενώνουν Παπαδόπουλο, Σιζόπουλο, Κάρογιαν, Θεοχάρους και Χριστοδουλίδη"

Για το επικοινωνιακό τέχνασμα περί κυβερνήσεως εθνικής ενότητας αναφέρθηκε σε δηλώσεις της η Εκπρόσωπος Τύπου του επιτελείου Αβέρωφ Νεοφύτου, Τζώρτζια Κωνσταντίνου-Παναγιώτου.

Πιο συγκεκριμένα η κ. Κωνσταντίνου-Παναγιώτου ανέφερε ότι το επικοινωνιακό τέχνασμα για την κυβέρνηση εθνικής ενότητας, δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια δήθεν πρόσκληση για να διαμοιραστούν καρέκλες εξουσίας.

Παράλληλα έστρεψε τα πυρά της σε Παπαδόπουλο, Σιζόπουλο, Κάρογιαν, Θεοχάρους και Χριστοδουλίδη λέγοντας ότι μπορεί τα αξιώματα να είναι τα μόνα που ενώνουν

Αυτούσια η δήλωση: 

Παρακολουθούμε όλα ανεξαίρετα τα κόμματα της αντιπολίτευσης να προσπαθούν με διάφορα τεχνάσματα να αποκρύψουν από τον λαό τις μεγάλες αδυναμίες των υποψηφίων τους.

Το επικοινωνιακό τέχνασμα για την κυβέρνηση εθνικής ενότητας, δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια δήθεν πρόσκληση για να διαμοιραστούν καρέκλες εξουσίας.

Μπορεί τα αξιώματα να είναι τα μόνα που ενώνουν κ. Παπαδόπουλο, τον κ. Σιζόπουλο, τον κ. Κάρογιαν, την κ. Θεοχάρους, τον κ. Χριστοδουλίδη και τους υπόλοιπους που τους ακολουθούν.

Αλλά αυτό που κρίνεται στις εκλογές είναι το ποιος μπορεί να κρατά το τιμόνι της ευθύνης, η Κύπρος να έχει γερή οικονομία, ασφάλεια και σταθερότητα. Και μόνο ο Αβέρωφ Νεοφύτου μπορεί.

Home